DIBUIX MANGA

Traç i kawaii

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horari: Dimecres de 18 a 19 h

Preu: 30 € al mes
Edat: Per a joves de 10 a 16 anys
Places: 8
Lloc: Aula 4

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç. 

 

Compartir

El manga ja fa moltes generacions que és entre nosaltres! Et pot agradar més o menys, però en algun moment, tots hem vist alguna sèrie a la tele o hem llegit un petit còmic que ens ha fet riure, plorar, i, en definitiva: emocionar-nos. Serà una classe apta per a tots els nivells, on s'oferirà la possibilitat de poder crear el teu propi manga, amb els teus personatges i les teves pròpies aventures. Aprendràs moltíssimes coses sobre els diferents estils de manga i trobaràs els més adequats per a tu! Només necessites ganes d'aprendre i il·lusió per a dibuixar.

L'interès pel manga de la Beti va començar quan ella tenia vuit anys i des de llavors no ha parat de buscar més històries per a poder continuar vivint aventures que mai no hauria ni somiat. És una gran apassionada del manga i de la cultura japonesa. Aquesta artista especialitzada en dibuix manga actualment estudia a l’Escola Joso de Barcelona, però sempre ha estat involucrada en el món artístic, des de la dansa i el teatre, durant el batxillerat artístic plàstic, fins a l'escultura aplicada a l'espectacle. No va ser fins als vint-i-dos anys que es va adonar que la seva verdadera passió era el manga. Ho veus com mai no és massa tard per descobrir les nostres passions?

Activitats relacionades
Actual
JAPONÈS
youkoso!
PARLA BÉ!
Actual
STREET DANCE HIP-HOP
Personalitat i ball
TEENS
Actual
EUFÒRIA
Cant i empoderament
TEENS