EXERCICI TERAPÈUTIC

Fisioteràpia i consciència

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horari: Dilluns de 9.30 a 10.30 h    

Preu: 30 € al mes
Places: 10 per grup
Lloc: Aula 2

Per cert! Cal que portis una màrfega. El material no es pot deixar a l’aula.

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

L’exercici terapèutic és una tècnica essencial en els tractaments de fisioteràpia, sigui amb una finalitat terapèutica o bé preventiva. Es basa en la realització ordenada i planificada de postures i moviments corporals establerts per un fisioterapeuta amb la finalitat de rehabilitar la flexibilitat, l’estabilitat, la força i la resistència del cos. Com? Doncs a través d’exercicis de pilates, ioga, estiraments i consciència corporal, ja que l’objectiu és mobilitzar, tonificar, flexibilitzar i aprendre a escoltar el cos. Sona bé, oi?

La Lluïsa Sala gaudeix impartint classes perquè diu que així pot «transmetre la importància del moviment i de la consciència del cos a totes les edats». I això és molt important! La Lluïsa és fisioterapeuta i s’ha especialitzat en sòl pelvià i hipopressius. Actualment, treballa a diferents centres i t’assegurem que com a professional ho donarà tot d’ella i dels seus coneixements per a tu!

Activitats relacionades
Actual
IOGA
Flexibilitat i benestar
CUIDA'T
Actual
GIMNÀSTICA HIPOPRESSIVA
Postura i concentració
CUIDA'T
Actual
IOGA AERI
Moviment i suspensió
CUIDA'T