PÒDCAST

Veu i talent

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horari: Dilluns de 19 a 20.15 h
Preu: 25 € al mes
Places: 10
Lloc: Aula 4

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

L’any 1979 The Buggles cantaven Video killed the radio star. Mig segle després, el món radiofònic viu un dels moments més prolífics de la seva història gràcies a les eines digitals amb les quals es produeixen milers de pòdcasts sobre milers de temes diferents i a l'abast de milers i milers de persones! Ràdio Banyoles col·labora amb el Centre Cívic per oferir un taller molt pràctic en què podràs aprendre tot el que necessites per tenir el teu propi pòdcast professional: com fer l’escaleta i el guió del programa, com locutar, quin equipament tècnic necessites, com utilitzar-lo, etc.
I és que en el món del pòdcast: si vols, pots! T’animes a participar-hi?

Per a aquest taller hem buscat un autèntic podcaster: l'Aniol Puell és graduat en Comunicació Cultural a la Universitat de Girona i estudiant del Màster en Gestió Cultural a la Universitat Oberta de Catalunya. Col·labora amb Ràdio Banyoles des del 2017, principalment amb el programa humorístic Fem tard, el qual aquest any ha acabat la 5a temporada. Anteriorment, l'Aniol també havia col·laborat al programa Mamuts i a la gàbia. Ha treballat a Ràdio Banyoles en diferents etapes des del 2018 i, durant l'any 2022 també va fer les pràctiques de grau a l'empresa Alter Sinergies. Confia en ell perquè aquest noi sap el que es fa!
 

Activitats relacionades
Actual
SPEAKING ENGLISH
LET’S TALK!
PARLA BÉ!
Actual
EUFÒRIA
Cant i empoderament
TEENS
Actual
DJ
Tempo i plats
MOU-TE I BALLA I ACTUA!