GIMNÀSTICA HIPOPRESSIVA

Postura i concentració

Inscriu-te

Horaris:
Dilluns de 9.30 a 10.30 h - A
Dijous de 17.30 a 18.30 h - Grup B
Dijous de 18:45 a 19.45 h - Grup C
Dijous de 20 a 21 h - Grup D

Preu: 30 € al mes
Places: 8 per grup
Lloc: Aula 2

Per cert! Cal que portis una màrfega i una manta. El material no es pot deixar a l’aula.

Pots consultar tota la informació general del curs 2021-22 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Més que preguntar-te en què deu consistir això de la gimnàstica hipopressiva i quins beneficis et pot aportar, et recomanem que vinguis a comprovar-ho tu mateix. En aquest taller es farà un treball global del cos a partir d’estiraments, respiracions, exercicis hipopressius i sessions de relaxació. Es busca millorar les funcions de la musculatura abdominal i del sòl pelvià, així com corregir notablement la postura. Està dirigit a persones que vulguin millorar la seva agilitat i la seva postura i/o també si tenen incontinència urinària o debilitat al sòl pelvià.

A la Lluïsa Sala li agrada molt impartir classes perquè diu que així pot “transmetre la importància del moviment i de la consciència del cos en totes les edats”. I això és molt important! La Lluïsa és fisioterapeuta i s’ha especialitzat en sòl pelvià i hipopressius. Actualment treballa a diferents centres i t’assegurem que com a professional... ho donarà tot d’ella i dels seus coneixements per a tu!

Activitats relacionades

TAITXÍ KUNG
Equilibri i consciència
CUIDA'T
PILATES
Cos i ment
CUIDA'T
DANSA CREATIVA
Moviment i expressió
MOU-TE I BALLA!