GIMNÀSTICA HIPOPRESSIVA

Postura i concentració

Inscriu-te

Horaris:
Dijous de 17.30 a 18.30 h - Grup A
Dijous de 18:45 a 19.45 h - Grup B
Dijous de 20 a 21 h - Grup C

Preu: 30 € al mes / 85 € al trimestre
Places: 8 per grup
Lloc: Aula 2

Per cert! Cal que portis una màrfega i una manta. El material no es pot deixar a l’aula.

NOVETAT!
Grup virtual – Grup D
15 € al mes / 43 € al trimestre (Grup D)
Consulta’n el funcionament a Secretaria

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Més que preguntar-te en què deu consistir això de la gimnàstica hipopressiva i quins beneficis et pot aportar, et recomanem que vinguis a comprovar-ho tu mateix. En aquest taller es farà un treball global del cos a partir d’estiraments, respiracions, exercicis hipopressius i sessions de relaxació. Es busca millorar les funcions de la musculatura abdominal i del sòl pelvià, així com corregir notablement la postura. Està dirigit a persones que vulguin millorar la seva agilitat i la seva postura i/o també si tenen incontinència urinària o debilitat al sòl pelvià.

La Isabel Robirola és fisioterapeuta i osteòpata. L’empatia, la paciència i el tarannà de la Isabel et faran sentir còmode i segur. La seva experiència en aquest àmbit i les ganes d’ampliar i compartir els seus coneixements i d’obrir nous horitzons en aquest sector han fet que es llancés a la piscina, ja que acaba d’obrir el seu propi centre de treball: Punt Gallet, on hi combina el treball com a osteòpata amb la realització de classes grupals de gimnàstica hipopressiva. T’espera a les seves classes!

Activitats relacionades

IOGA PER EDUCAR
Xxxt... ommm
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
PILATES
Cos i ment
CUIDA'T