EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

GIMNÀSTICA HIPOPRESSIVA

Postura i concentració

Inscriu-te

Horaris:
Dijous de 17.30 a 18.30 h - Grup A
Dijous de 18:45 a 19.45 h - Grup B
Dijous de 20 a 21 h - Grup C

Preu: 30 € al mes / 85 € al trimestre
Places: 8 per grup
Lloc: Aula 2

Per cert! Cal que portis una màrfega i una manta. El material no es pot deixar a l’aula.

NOVETAT!
Grup virtual – Grup D
15 € al mes / 43 € al trimestre (Grup D)
Consulta’n el funcionament a Secretaria

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Més que preguntar-te en què deu consistir això de la gimnàstica hipopressiva i quins beneficis et pot aportar, et recomanem que vinguis a comprovar-ho tu mateix. En aquest taller es farà un treball global del cos a partir d’estiraments, respiracions, exercicis hipopressius i sessions de relaxació. Es busca millorar les funcions de la musculatura abdominal i del sòl pelvià, així com corregir notablement la postura. Està dirigit a persones que vulguin millorar la seva agilitat i la seva postura i/o també si tenen incontinència urinària o debilitat al sòl pelvià.

La Isabel Robirola és fisioterapeuta i osteòpata. L’empatia, la paciència i el tarannà de la Isabel et faran sentir còmode i segur. La seva experiència en aquest àmbit i les ganes d’ampliar i compartir els seus coneixements i d’obrir nous horitzons en aquest sector han fet que es llancés a la piscina, ja que acaba d’obrir el seu propi centre de treball: Punt Gallet, on hi combina el treball com a osteòpata amb la realització de classes grupals de gimnàstica hipopressiva. T’espera a les seves classes!

Activitats relacionades

IOGA PER EDUCAR
Xxxt... ommm
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
PILATES
Cos i ment
CUIDA'T