GIMNÀSTICA HIPOPRESSIVA

Postura i concentració

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horaris:
Dijous de 17.30 a 18.25 h - A
Dijous de 18.35 a 19.30 h - B    

Preu: 30 € al mes
Places: 8 per grup
Lloc: Aula 2

Per cert! Cal que portis una màrfega i una manta. El material no es pot deixar a l’aula.

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

Més que preguntar-te en què deu consistir això de la gimnàstica hipopressiva i quins beneficis et pot aportar, et recomanem que vinguis a comprovar-ho tu mateix. En aquest taller es farà un treball global del cos a partir d’estiraments, respiracions, exercicis hipopressius i sessions de relaxació. Es busca millorar les funcions de la musculatura abdominal i del sòl pelvià, així com corregir notablement la postura. Està dirigit a persones que vulguin millorar la seva agilitat i la seva postura i/o també si tenen incontinència urinària o debilitat al sòl pelvià.

La Lluïsa Sala gaudeix impartint classes perquè diu que així pot «transmetre la importància del moviment i de la consciència del cos a totes les edats». I això és molt important! La Lluïsa és fisioterapeuta i s’ha especialitzat en sòl pelvià i hipopressius. Actualment, treballa a diferents centres i t’assegurem que com a professional ho donarà tot d’ella i dels seus coneixements per a tu!

Activitats relacionades
Actual
IOGA
Flexibilitat i benestar
CUIDA'T
Actual
PILATES
Cos i ment
CUIDA'T
Actual
MARXA NÒRDICA
Bastons i ritme
CUIDA'T