SPEAKING ENGLISH

LET’S TALK!

Inscriu-te

Horaris:
Divendres de 17 a 18 h - Grup A
Divendres de 18 a 19 h - Grup B
Divendres de 19 a 20 h – Grup C
Preu: 18 € al mes / 51 € al trimestre
Places: 7 per grup
Lloc: Aula 4

Es requereix un domini de parla que permeti mantenir una conversa de manera fluida.

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Ho sap tothom... Per aprendre una llengua, cal parlar-la! La intenció d’aquest taller és tenir un espai per relacionar-te únicament en anglès amb la dinamització d’un professor nadiu que t’ajudarà a millorar l’expressivitat i la pronunciació. Es crearà un grup de conversa reduït perquè tothom pugui intervenir i així aprofitar el temps al màxim. Come on!

L’Albert Glaister és professor nadiu d’anglès qualificat. Li agrada escoltar, la natura i viure de manera sostenible. Les classes que ofereix estan obertes a tothom qui vulgui aprendre anglès de manera divertida i espontània. Improve your english a través de correccions i consells útils i pràctics, ja que l’Alby t’ajudarà de manera ràpida i eficaç amb l’objectiu de millorar la teva parla en anglès.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR