SPEAKING ENGLISH

LET’S TALK!

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horaris:
Dimecres de 18.15 a 19.15 h - Grup A
Dimecres de 19.30 a 20.30 h - Grup B

Preu: 25 € al mes
Places: 7 per grup
Lloc: Sala Entitats

Es requereix un domini de parla que permeti mantenir una conversa de manera fluida. El professor decidirà si el nivell és adequat segons el grup.

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

Ho sap tothom... Per aprendre una llengua, cal parlar-la! La intenció d’aquest taller és tenir un espai per relacionar-te únicament en anglès amb la dinamització d’un professor nadiu que t’ajudarà a millorar l’expressivitat i la pronunciació. Es crearà un grup de conversa reduït perquè tothom pugui intervenir i així aprofitar el temps al màxim. Come on!

La Nicky Willcox és la copropietària de BNY Language Corner, una acadèmia d'anglès de Banyoles. Nascuda a Londres, la Nicky ensenya anglès des de l’any 1993. Llicenciada a la University of Hertfordshire, té el Cambridge DELTA, que és la qualificació de nivell superior més reconeguda del món per als professors d'anglès com a llengua estrangera. Per tant, es podria dir que la Nicky és cinturó negre en anglès! Abans de traslladar-se a Banyoles, va ser directora d'estudis en dues grans escoles d’anglès a Londres, tutora del campus de Londres de la NYU (New York University) i tutora d'anglès per a futbolistes estrangers a l’equip de l'Arsenal FC a Londres. Wowwww!

Activitats relacionades
Actual
JAPONÈS
youkoso!
PARLA BÉ!
Actual
MARXA NÒRDICA
Bastons i ritme
CUIDA'T
Actual
DANCEHALL
Power i vibració
MOU-TE I BALLA I ACTUA!