SPEAKING ENGLISH

LET’S TALK!

Inscriu-te

Horaris:
Divendres de 17 a 18 h - Grup A
Divendres de 18.15 a 19.15 h - Grup B
Divendres de 19.30 a 20.30 h – Grup C
Preu: 20 € al mes / 57 € al trimestre
Places: 7 per grup
Lloc: Aula 4

NOVETAT!
Horaris de les classes virtuals:
Dijous de 18.20 a 19.20 h – Grup D
Dijous de 19.30 a  20.30 h – Grup E
Preu: 10 € al mes / 29 € al trimestre
Places: 7 per grup
Consulta funcionament a secretaria

Es requereix un domini de parla que permeti mantenir una conversa de manera fluida.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Ho sap tothom... Per aprendre una llengua, cal parlar-la! La intenció d’aquest taller és tenir un espai per relacionar-te únicament en anglès amb la dinamització d’un professor nadiu que t’ajudarà a millorar l’expressivitat i la pronunciació. Es crearà un grup de conversa reduït perquè tothom pugui intervenir i així aprofitar el temps al màxim. Come on!

L’Albert Glaister és professor nadiu d’anglès qualificat. Li agrada escoltar, la natura i viure de manera sostenible. Les classes que ofereix estan obertes a tothom qui vulgui aprendre anglès de manera divertida i espontània. Improve your english a través de correccions i consells útils i pràctics, ja que l’Alby t’ajudarà de manera ràpida i eficaç amb l’objectiu de millorar la teva parla en anglès.

Are you ready? L’Anna Jiménez ha viscut més de 20 anys a Escòcia i fa 15 anys que viu al Pla de l’Estany. És llicenciada en Pedagogia per la Universitat Central de Barcelona i va cursar un postgrau d’Educació Comunitària i d’Adults per la Universitat d’Edinburgh. Seguint la seva passió per l’ensenyament no reglat, ha treballat sempre en el món educatiu fomentant l’aprenentatge amb estudiants de totes edats, en tota mena de contextos i a tots nivells. En aquestes classes de conversa l’objectiu és millorar la fluïdesa verbal mitjançant el debat i jocs de comunicació per tal de practicar el vocabulari i les expressions. Come on!

Activitats relacionades

ANGLÈS
Welcome
PARLA BÉ!
FRANCÈS
Bienvenue!
PARLA BÉ!
JAPONÈS
youkoso!
PARLA BÉ!