SPEAKING ENGLISH

LET’S TALK!

Inscriu-te

Horaris:
Dimarts de 18.15 a 19.15 h - Grup A
Dimarts de 19.30 a 20.30 h - Grup B

Preu: 25 € al mes
Places: 7 per grup
Lloc: Aula 3

Es requereix un domini de parla que permeti mantenir una conversa de manera fluida. El professor decidirà si el nivell és adequat segons el grup.

Pots consultar tota la informació general del curs 2022-23 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

Ho sap tothom... Per aprendre una llengua, cal parlar-la! La intenció d’aquest taller és tenir un espai per relacionar-te únicament en anglès amb la dinamització d’un professor nadiu que t’ajudarà a millorar l’expressivitat i la pronunciació. Es crearà un grup de conversa reduït perquè tothom pugui intervenir i així aprofitar el temps al màxim. Come on!

L’Albert Glaister és professor nadiu d’anglès qualificat. Li agrada escoltar, la natura i viure de manera sostenible. Les classes que ofereix estan obertes a tothom qui vulgui aprendre anglès de manera divertida i espontània. Improve your english a través de correccions i consells útils i pràctics, ja que l’Alby t’ajudarà de manera ràpida i eficaç amb l’objectiu de millorar la teva parla en anglès.

Activitats relacionades

MARXA NÒRDICA
Bastons i ritme
CUIDA'T
DANCEHALL
Power i vibració
MOU-TE I BALLA I ACTUA!
JAPONÈS
Konnichiwa!
TEENS