SKATEBOARD

Equilibri i rodes

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

Horari: Dimarts de 17 a 18.30 h
Preu: 35 € al mes
Edat: De 8 a 12 anys
Places: 12
Aula: Plaça del Cívic

Pots consultar tota la informació general del curs 2021-22 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

L’skateboard ofereix mil possibilitats. Podràs aprendre a gestionar les teves emocions. Com que quines emocions? Doncs les pors, les limitacions, les frustracions... Com que per què? Perquè l’skate també és una pràctica esportiva amb la qual fins i tot podràs millorar el teu desenvolupament psicomotor i aprendre valors de respecte, espai compartit, motivació, treball en grup... Va, no t’ho pensis més! A rodar!

Agro rural surf va obrir la primera escola de surf de Catalunya. Però a falta d’onades en èpoques escolars, fred i poca llum... Skate! No tinguis prejudicis amb aquest esport perquè practicaràs l’equilibri, la coordinació, el desenvolupament del cos i ment a través d’una metodologia específica i ho faràs amb els millors instructors de la província. Aquest projecte per a les escoles vol formar els més petits per tal que adquireixin tots els seus beneficis, tant en l’àmbit esportiu com de valors, sigui el respecte, el sacrifici o la motivació personal. 

Activitats relacionades

STREET DANCE HIP-HOP
Ritme i ball
MAINADA ACTIVA!
BREAK DANCE
Potència i acrobàcia
MAINADA ACTIVA!
ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!