Coneix-nos!

Som un espai que apropem la cultura i el coneixement a l’àmbit local i fem realitat la participació activa de la nostra comunitat. El Centre Cívic de Porqueres va néixer fa 23 anys amb la voluntat d’esdevenir un equipament cultural d’atenció bàsica.

Durant tots aquests anys, hem treballat perquè el Centre Cívic sigui un espai obert i actiu, generador de projectes locals i aixopluc de les iniciatives de col·lectius i entitats; un centre que fomenta la formació cívica i artística de les persones,que dona suport a la creació i a la difusió de la producció cultural, i que facilita l’accés a la cultura.

Som el Cívic! No som un centre sociocultural més, i volem ser un referent cultural al municipi. Som un espai que, des de la proximitat, apropem la creativitat i el coneixement als veïns del municipi. Som un punt de trobada on compartim aprenentatges i experiències que ens acompanyen al llarg de la vida.

Creiem que el Cívic és l’espai idoni per construir la vida cultural de la nostra vila a través de la participació i la corresponsabilitat; un equipament on podem sumar esforços per fer realitat un món local creatiu i innovador.

Per això tenim ganes d’assumir nous reptes i contribuir al desenvolupament cultural de casa nostra, amb la implicació de tots vosaltres, si ens hi voleu acompanyar!

Textos i correcció: Valentina Planas · La incorrecta
Fotografies: Sílvia Poch