EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

Coneix-nos!

Som un espai que apropem la cultura i el coneixement a l’àmbit local i fem realitat la participació activa de la nostra comunitat. El Centre Cívic de Porqueres va néixer fa 23 anys amb la voluntat d’esdevenir un equipament cultural d’atenció bàsica.

Durant tots aquests anys, hem treballat perquè el Centre Cívic sigui un espai obert i actiu, generador de projectes locals i aixopluc de les iniciatives de col·lectius i entitats; un centre que fomenta la formació cívica i artística de les persones,que dona suport a la creació i a la difusió de la producció cultural, i que facilita l’accés a la cultura.

Som el Cívic! No som un centre sociocultural més, i volem ser un referent cultural al municipi. Som un espai que, des de la proximitat, apropem la creativitat i el coneixement als veïns del municipi. Som un punt de trobada on compartim aprenentatges i experiències que ens acompanyen al llarg de la vida.

Creiem que el Cívic és l’espai idoni per construir la vida cultural de la nostra vila a través de la participació i la corresponsabilitat; un equipament on podem sumar esforços per fer realitat un món local creatiu i innovador.

Per això tenim ganes d’assumir nous reptes i contribuir al desenvolupament cultural de casa nostra, amb la implicació de tots vosaltres, si ens hi voleu acompanyar!

Textos i correcció: Valentina Planas · La incorrecta
Fotografies: Sílvia Poch