EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

Coneix-nos!

Som un espai que apropem la cultura i el coneixement a l’àmbit local i fem realitat la participació activa de la nostra comunitat. El Centre Cívic de Porqueres va néixer fa 23 anys amb la voluntat d’esdevenir un equipament cultural d’atenció bàsica.

Durant tots aquests anys, hem treballat perquè el Centre Cívic sigui un espai obert i actiu, generador de projectes locals i aixopluc de les iniciatives de col·lectius i entitats; un centre que fomenta la formació cívica i artística de les persones,que dona suport a la creació i a la difusió de la producció cultural, i que facilita l’accés a la cultura.

Som el Cívic! No som un centre sociocultural més, i volem ser un referent cultural al municipi. Som un espai que, des de la proximitat, apropem la creativitat i el coneixement als veïns del municipi. Som un punt de trobada on compartim aprenentatges i experiències que ens acompanyen al llarg de la vida.

Creiem que el Cívic és l’espai idoni per construir la vida cultural de la nostra vila a través de la participació i la corresponsabilitat; un equipament on podem sumar esforços per fer realitat un món local creatiu i innovador.

Per això tenim ganes d’assumir nous reptes i contribuir al desenvolupament cultural de casa nostra, amb la implicació de tots vosaltres, si ens hi voleu acompanyar!

Textos i correcció: Valentina Planas · La incorrecta
Fotografies: Sílvia Poch