Ara que fa un any que va començar el confinament i l'alerta sanitària, el Centre Cívic de Porqueres podrà recuperar parcialment l’activitat presencial.

L’Ajuntament de Porqueres ha fet un decret equiparant, de manera provisional, la sala polivalent de l’equipament com a instal·lació esportiva i així poder fer l’activitat d’esport escolar i les activitats dirigides de salut, seguint les restriccions actuals d’aforament i seguretat, en un espai on les condicions de ventilació són òptimes.

Això significa que alguns dels tallers anuals, es podran reprendre a partir del 15 de març, però en horaris excepcionals perquè només farem activitat a la Sala Polivalent del Cívic.

×

JAPONÈS

youkoso!

Inscriu-te

Horaris:
Dimecres de 18 a 19 h - Iniciació
Dimecres de 19.15 a 20.15 h – Intermedi
Preu: 21 € al mes / 60 € al trimestre
Places: 8 per grup
Lloc: Aula 4

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

El japonès és un idioma radicalment diferent del nostre, sí, però això no t’ha de tirar enrere. Si et sents atret i encuriosit per la llengua i la cultura japoneses i t’hi vols endinsar, no ho dubtis i inscriu-te a aquest taller. Enguany hi haurà dos grups. D’una banda, un grup d’iniciació perquè puguis començar des de zero i sense excuses! I, d’altra banda i com que ja fa cinc anys que fem aquest taller, un grup ja iniciat que requereix un coneixement mínim de la llengua.

Amb aquest taller, la Yuki Igarashi, una simpàtica japonesa que fa més de deu anys que viu a Catalunya, vol donar a conèixer la seva llengua materna i apropar a tothom qui vulgui la cultura del seu país natal. Aprendre japonès amb la Yuki serà tota una experiència.

Activitats relacionades

ANGLÈS
Welcome
PARLA BÉ!
CATALÀ PER A CATALANOPARLANTS
B-E-N-V-I-N-G-U-T-S!
PARLA BÉ!
EUSKERA
Ongi etorri!
PARLA BÉ!