ANGLÈS

Welcome

Inscriu-te

Horaris:
Dilluns de 18 a 19 h - Iniciació
Dilluns de 19.15 a 20.15 h -  Intermedi 2
Dilluns de 20.30 a 21.30 h – Intermedi 1
Preu: 26 € al mes / 74 € al trimestre
Places: 10 per grup
Lloc: Altell

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Ja ho sabem, l’anglès és una llengua que s’ha de saber quasi obligatòriament, que necessites per anar pel món i que t’obre moltes portes. Però això no implica que aprendre’n hagi de ser menys divertit. En aquest taller pots trobar-hi el teu lloc, tant si no l’has estudiat mai com si ja ho has fet abans però no te n’acabes de sortir.

Ep! Hi haurà tres nivells:

- Iniciació: Comença a estudiar anglès des de zero. Els sons, les entonacions de les frases, el vocabulari bàsic... Aprendràs d’una manera amena i distesa sense pressió i mentre et diverteixes. Perd la por i llença’t a una nova experiència tinguis l’edat que tinguis. Mai és tard per començar!

- Intermedi I: Step by step, així aprendràs a defensar-te en anglès. Aplicaràs i enfortiràs una base de gramàtica i vocabulari a través d’activitats lúdiques, perdràs la por a parlar i podràs mantenir converses fluides en anglès.

- Intermedi II: A little bit more! Si ja et sents més segur amb tot això de la gramàtica i el vocabulari, i ja pots parlar de manera més fluida... Aquest és el teu nivell! Vinga, va! Un pas més i ho consolidaràs!

La Clara Feliu fa 20 anys que es dedica a impartir classes d’idiomes. De fet, a set anys ja parlava francès, italià i anglès! Més tard, els va començar a estudiar per poder escriure’ls correctament. A setze anys, a aquestes llengües encara n’hi va afegir dues més, l’alemany i el japonès. La Clara creu que tots tenim aquesta capacitat lingüística fascinant i que podem desenvolupar habilitats d’aprenentatge fàcilment. Podràs aprendre anglès mentre fas activitats, parles i t’ho passes bé.

Activitats relacionades

FRANCÈS
Bienvenue!
PARLA BÉ!
LLENGUA DE SIGNES
PARLA BÉ!
SPEAKING ENGLISH
LET’S TALK!
PARLA BÉ!