EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

ANGLÈS

Welcome

Inscriu-te

Horaris:
Dilluns de 18 a 19 h - Iniciació
Dilluns de 19.15 a 20.15 h -  Intermedi 2
Dilluns de 20.30 a 21.30 h – Intermedi 1
Preu: 26 € al mes / 74 € al trimestre
Places: 10 per grup
Lloc: Altell

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Ja ho sabem, l’anglès és una llengua que s’ha de saber quasi obligatòriament, que necessites per anar pel món i que t’obre moltes portes. Però això no implica que aprendre’n hagi de ser menys divertit. En aquest taller pots trobar-hi el teu lloc, tant si no l’has estudiat mai com si ja ho has fet abans però no te n’acabes de sortir.

Ep! Hi haurà tres nivells:

- Iniciació: Comença a estudiar anglès des de zero. Els sons, les entonacions de les frases, el vocabulari bàsic... Aprendràs d’una manera amena i distesa sense pressió i mentre et diverteixes. Perd la por i llença’t a una nova experiència tinguis l’edat que tinguis. Mai és tard per començar!

- Intermedi I: Step by step, així aprendràs a defensar-te en anglès. Aplicaràs i enfortiràs una base de gramàtica i vocabulari a través d’activitats lúdiques, perdràs la por a parlar i podràs mantenir converses fluides en anglès.

- Intermedi II: A little bit more! Si ja et sents més segur amb tot això de la gramàtica i el vocabulari, i ja pots parlar de manera més fluida... Aquest és el teu nivell! Vinga, va! Un pas més i ho consolidaràs!

La Clara Feliu fa 20 anys que es dedica a impartir classes d’idiomes. De fet, a set anys ja parlava francès, italià i anglès! Més tard, els va començar a estudiar per poder escriure’ls correctament. A setze anys, a aquestes llengües encara n’hi va afegir dues més, l’alemany i el japonès. La Clara creu que tots tenim aquesta capacitat lingüística fascinant i que podem desenvolupar habilitats d’aprenentatge fàcilment. Podràs aprendre anglès mentre fas activitats, parles i t’ho passes bé.

Activitats relacionades

FRANCÈS
Bienvenue!
PARLA BÉ!
LLENGUA DE SIGNES
PARLA BÉ!
SPEAKING ENGLISH
LET’S TALK!
PARLA BÉ!