ANGLÈS

Welcome

Inscriu-te

Horaris:
Dilluns de 19.15 a 20.30 h – Intermedi II
Dilluns de 20.30 a 21.45 h - Intermedi I
Dimarts de 20.30 a 21.45 h - Iniciació
Preu: 26 € al mes / 74 € al trimestre
Places: 10 per grup
Lloc: Aula 3 i aula 4

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Ja ho sabem, l’anglès és una llengua que s’ha de saber quasi obligatòriament, que necessites per anar pel món i que t’obre moltes portes. Però això no implica que aprendre’n hagi de ser menys divertit. En aquest taller pots trobar-hi el teu lloc, tant si no l’has estudiat mai com si ja ho has fet abans però no te n’acabes de sortir.

Ep! Hi haurà tres nivells:

- Iniciació: Comença a estudiar anglès des de zero. Els sons, les entonacions de les frases, el vocabulari bàsic... Aprendràs d’una manera amena i distesa sense pressió i mentre et diverteixes. Perd la por i llença’t a una nova experiència tinguis l’edat que tinguis. Mai és tard per començar!

- Intermedi I: Step by step, així aprendràs a defensar-te en anglès. Aplicaràs i enfortiràs una base de gramàtica i vocabulari a través d’activitats lúdiques, perdràs la por a parlar i podràs mantenir converses fluides en anglès.

- Intermedi II: A little bit more! Si ja et sents més segur amb tot això de la gramàtica i el vocabulari, i ja pots parlar de manera més fluida... Aquest és el teu nivell! Vinga, va! Un pas més i ho consolidaràs!

La Clara Feliu fa 20 anys que es dedica a impartir classes d’idiomes. De fet, als set anys ja parlava francès, italià i anglès! Més tard, els va començar a estudiar per poder escriure’ls correctament. Als setze anys, a aquestes llengües encara n’hi va afegir dues més, l’alemany i el japonès. La Clara creu que tots tenim aquesta capacitat lingüística fascinant i que podem desenvolupar habilitats d’aprenentatge fàcilment. Podràs aprendre anglès mentre fas activitats, parles i t’ho passes bé.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR