DANCEHALL

Power i vibració

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horari: Dimarts de 19 a 20.15 h  

Preu: 30 € al mes
Places: 18
Lloc: Sala polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

El dancehall és un fenomen cultural que va néixer i es va popularitzar als anys 70 a Jamaica com a una evolució de l’ska, el rocksteady i el reggae i que té una gran influència d’altres moviments i danses tradicionals com el mento o la kumina. El dancehall et permetrà expressar-te a través dels moviments. Trencaràs tabús, faràs grup i comunitat, mouràs els glutis, et deixaràs anar, alliberaràs la zona pectoral i cultivaràs l’autoconfiança. Què més vols? En aquest taller t’adonaràs que ballar és salut, art i cultura. Un còctel que t’enganxarà i et farà descobrir noves versions de tu mateixa.

L’Ingrid Morera sí que té power! Té moltíssima química amb la dansa, ja ho veuràs! Va estudiar ballet clàssic i després es va endinsar en el món de les danses afrocaribenyes, que li van canviar la manera d’entendre el seu propi cos i el seu entorn. És una enamorada del dancehall i del twerk, així com de les diferents danses del continent africà, com el ndombolo, afrobeats, amapiano o el kuduro. L’Ingrid et transportarà a altres cultures des del respecte i des del reconeixement a les seves arrels. Deixa que tot flueixi i... A moure l’esquelet!       

Activitats relacionades
Actual
PILATES
Cos i ment
CUIDA'T
Actual
DJ
Tempo i plats
MOU-TE I BALLA I ACTUA!
Actual
PÒDCAST
Veu i talent
PARLA BÉ!