IOGA AERI I ACROBÀCIA

Nyic-nyec, nyic-nyec

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horari: Dimarts de 17 a 18 h

Preu: 35 € al mes (1 adult + 1 infant) · Infant extra: 15 €
Edat: Per famílies amb infants de 4 a 8 anys.
Places: 8 famílies
Lloc: Aula 2

És obligatori que en els tallers hi hagi un adult referent. Màxim 2 infants per adult.

IMPORTANT! Cal que la inscripció es faci amb les dades de l’infant i a l’apartat tutor posar-hi les de l’adult que participarà al taller.

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç. 

 

Compartir

Pujar, baixar, fer l’aranya, el ratpenat, acrobàcies, en definitiva... Veniu a provar-ho: un adult i una mainada! Fomentarem el moviment i la creativitat en família a través de diverses formes del moviment, del contacte físic, de la respiració i de la música i podreu comprovar els beneficis de la descompressió a través del gronxador de ioga aeri. I moltes coses més! Apunteu-vos-hi i us ho passareu bé de veritat.

Quan era petita, la Berta Sala va descobrir la seva afició al moviment a través de la dansa, i va seguir amb la dansa fins que va descobrir el trapezi. Es va formar amb les arts d’El Circ Petit de Pineda de Mar i posteriorment a Buenos Aires, especialitzant-se en les tècniques aèries (teles, corda, trapezi, cèrcol aeri i dansa vertical). Va continuar formant-se a Mataró i a Barcelona i va descobrir la importància del ioga per la vida i també com a complement del circ, així que es va formar com a professora de ioga. Ha treballat amb diferents companyies de circ i ha fet classes a Cronopis, a l’Escola Municipal de Dansa de Celrà, a Cal Mico... Dona una oportunitat a aquesta modalitat tan especial i diferent del ioga. No te’n penediràs!

Activitats relacionades
Actual
MÚSICA LÚDICA
Tralarà! Tururut!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
Actual
KUNGFU
Respecte i concentració
MAINADA ACTIVA!
Actual
NATURART
Piu-piu, xiu-xiu!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!