STREET DANCE HIP-HOP

Personalitat i ball

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horari: Dilluns i dimecres de 19 a 19.50 h – ESO

Preu: 25 € al mes
Edat: Per a joves de 13 a 18 anys
Places: 15
Lloc: Sala polivalent i aula 1

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç. 

 

Compartir

Practicaràs diferents estils de ball, faràs coreografies comercials amb cançons actuals, prendràs la iniciativa i aprendràs a crear coreografies pròpies. Et pensaves que ens n'oblidaríem, de vosaltres? No! Els joves d'ESO també necessiteu activitats com aquesta, així doncs: motiva't i uneix-te a aquest pla. Si fa temps que et sents com en Billy Elliot i vols millorar com a ballarí o ballarina, poder-te expressar lliurement a través del ball i fer noves amistats: aquest és el taller perfecte per a fer-ho! 3, 2, 1... A ballar!

La Marta Padilla és estudiant de CAFE i s’ha format en estils com comercial, funky, hip-hop a l’escola d’StudioXFunky de Girona. Ha competit en l’àmbit territorial i nacional i forma part de la companyia Klimax de Barcelona. Les seves coreografies t’encantaran i gaudiràs ballant!

Activitats relacionades
Actual
STREET DANCE HIP-HOP
Ritme i ball
MAINADA ACTIVA!
Actual
EUFÒRIA
Cant i empoderament
TEENS
Actual
DIBUIX MANGA
Traç i kawaii
TEENS