STREET DANCE HIP-HOP

Ritme i ball

Inscriu-te

Horari: Dilluns i dimecres de 19 a 19.50 h – ESO

Preu: 25 € al mes
Edat: Per a joves de 13 a 18 anys
Places: 12
Lloc: Sala polivalent i aula 1

Pots consultar tota la informació general del curs 2022-23 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç. 

 

Compartir

Aquest és el taller més nombrós del Cívic de Porqueres. S’organitza a partir de diferents grups d’alumnes, des de P4 fins a ESO. Si t’apuntes al grup dels més petits, faràs classes en què principalment treballaràs el ball a través del joc i utilitzaràs l’expressió corporal per aconseguir un major coneixement del ritme i del teu cos. En canvi, si t’apuntes al grup de grans, faràs coreografies més elaborades en què, mitjançant el ball, explicaràs diferents històries i situacions. A final de curs, podràs ensenyar-nos tot el que has après en una actuació final al Centre Cívic. Aquesta actuació sempre és un gran èxit.

La Marta Padilla és estudiant de CAFE i s’ha format en estils com comercial, funky, hip-hop a l’escola d’StudioXFunky de Girona. Ha competit en l’àmbit territorial i nacional i forma part de la companyia Klimax de Barcelona. Les seves coreografies t’encantaran i gaudiràs ballant!

Activitats relacionades

IOGA VINYASA
Flexibilitat i exercici
TEENS
CÒREOS TIKTOK
TikTok i coreografies
TEENS
BREAK DANCE
Potència i acrobàcia
TEENS