Associacions

Les associacions i agrupacions reflecteixen la intensa vida del Cívic, així com la importància del capital humà en la dinamització del centre. Moltes de les activitats que realitzem al Centre Cívic estan organitzades per aquestes entitats o compten amb la seva implicació; per això, podem assegurar que el teixit associatiu i humà és decisiu per al futur cultural del poble. Descobreix qui són i què fan. T’hi apuntes?

Els Pastorets de Porqueres

Tradició i folklore. Aquesta associació treballa any rere any per organitzar els pastorets de Porqueres. És per això que, si vols col·laborar d’alguna manera en la creació dels pastorets, hi seràs molt benvingut. Si en vols formar part, estigues atent a les xarxes socials de l'entitat i les notícies del Cívic i , sobretot, demana’ns tota la informació que necessitis si en vols formar part. Segur que trobem el personatge més adequat per tu!

Segueix-los: @pastoretsporqueres 

Flora Catalana - Grup del Pla de l’Estany

Botànica i natura. Flora Catalana és una entitat que neix i es manté amb el treball voluntari de persones que estimen la natura. L’associació es dedica a aprofundir en el món de la botànica i l’etnobotànica i para atenció en els principals usos i aplicacions de les plantes. Fan moltíssimes activitats i s’ho passen molt bé. Si en vols formar part o conèixer la seva activitat, t’hi pots posar en contacte al correu electrònic fcatalana.pladelestany@gmail.com.

Horari: Trobades el 1r i el 3r dimarts de cada mes, de 18.30 h a 20 h. A partir del mes d'octubre.
Lloc: Centre Cívic de Porqueres

Cor de Porcs

Veu i ànima. Cor de Porcs és una agrupació de joves que volen aprendre tècniques de cant i posar en escena un repertori de cançons ben original i actual. Cada any és espectacular i aquest any ho tornarà a ser, ja ho veuràs! Si vols formar-ne part, hauràs de passar una prova, així que ja pots començar a afinar les cordes vocals i a pensar com els sorprendràs.

Horari: Divendres de 18.30 a 20.30 h
Lloc: Centre Cívic de Porqueres
Proves d’accés: Consultar a Secretaria

Segueix-los: @cordeporcs 

Escambell & Escampada

Lleure i entreteniment. Aquesta associació d’educació en el lleure organitza activitats per a infants i joves al municipi. De fet, organitzen «Escambellades», que són unes activitats per a infants de primària que es fan un cop al mes.També organitzen l’«Escampada», una activitat per a joves que treballa les seves inquietuds i interessos.

Per conèixer les activitats d’aquesta associació de manera més concreta, podeu contactar amb ells a escambellencs@gmail.com.

Segueix-los: @escambellencs

Coral Les Estunes del Centre Cívic de Porqueres

Cant i ritme. Les portes d’aquesta coral clàssica sempre estan obertes per tal d’incorporar-hi noves veus (sobretot masculines, ja que sempre els en fan falta!). Treballen un repertori força ampli i el presenten en diferents concerts arreu de la comarca. T’animes a formar-ne part? 

Horari: Dijous a les 20.30 h
Lloc: Locals Parroquials

Afro Djembé

Percussió i so. Ja fa un parell d’anys que aquesta entitat es va adherir al Centre Cívic per tal de promocionar la música africana a través de la percussió i el ball. Si vols saber-ne més o vols participar-hi, pots venir a un assaig. Hi seràs molt ben rebut.

Horari: Diumenge a partir de les 17 h
Lloc: Centre Cívic de Porqueres

Grup de teatre - Pausa Tècnica

Interpretació i espectacle. Pausa Tècnica és una agrupació teatral que treballa per posar en escena una obra de teatre. Si vols formar-ne part, segur que et trobaran un paper.

Contacte: pausatecnica@gmail.com

Comissions de Festes

Festa i rauxa. És molt important recordar-te que sense l’organització i la feina de la Comissió de Festes de Porqueres i de la Comissió de Festes de les Pedreres, les festes del barri i del municipi no serien possibles. Així que si vols donar-los un cop de mà o formar-ne part, estem segurs que t’hi faran un lloc.