Ara que fa un any que va començar el confinament i l'alerta sanitària, el Centre Cívic de Porqueres podrà recuperar parcialment l’activitat presencial.

L’Ajuntament de Porqueres ha fet un decret equiparant, de manera provisional, la sala polivalent de l’equipament com a instal·lació esportiva i així poder fer l’activitat d’esport escolar i les activitats dirigides de salut, seguint les restriccions actuals d’aforament i seguretat, en un espai on les condicions de ventilació són òptimes.

Això significa que alguns dels tallers anuals, es podran reprendre a partir del 15 de març, però en horaris excepcionals perquè només farem activitat a la Sala Polivalent del Cívic.

×

Espais

El Centre Cívic de Porqueres és un equipament sociocultural que supera els 1.000 mque, anteriorment a la remodelació, havia estat una sala de festes i un concessionari de cotxes.

Centre Cívic Porqueres

El 2010 es va realitzar una profunda remodelació que va convertir l’equipament i la plaça del Cívic en l’espai que tothom coneix avui i que està format per múltiples espais distribuïts de la manera següent:

PLANTA 1

Direcció
Sala d’entitats
Aula 4
Altell
Cabina de tècnics

PLANTA 0

Sala polivalent
Recepció i atenció al públic
Aula 3
Lavabos
Bar del Cívic

PLANTA -1

Aula 1
Aula 2
Taller
Rocòdrom
Lavabos

L’exterior del Cívic hi ha una plaça equipada amb un espai de joc infantil, una taula de ping-pong i un dels únics fingerparks públics de Catalunya. Al bell mig de la plaça, una urna enterrada a terra ens recorda el referèndum de l’1 d’octubre del 2017 i un laberint, pintat per l’artista Quel Serradell, és una de les accions que es van realitzar durant la tardor del 2018 en el cicle expositiu «On és el Cívic?».