EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

Espais

El Centre Cívic de Porqueres és un equipament sociocultural que supera els 1.000 mque, anteriorment a la remodelació, havia estat una sala de festes i un concessionari de cotxes.

Centre Cívic Porqueres

El 2010 es va realitzar una profunda remodelació que va convertir l’equipament i la plaça del Cívic en l’espai que tothom coneix avui i que està format per múltiples espais distribuïts de la manera següent:

PLANTA 1

Direcció
Sala d’entitats
Aula 4
Altell
Cabina de tècnics

PLANTA 0

Sala polivalent
Recepció i atenció al públic
Aula 3
Lavabos
Bar del Cívic

PLANTA -1

Aula 1
Aula 2
Taller
Rocòdrom
Lavabos

L’exterior del Cívic hi ha una plaça equipada amb un espai de joc infantil, una taula de ping-pong i un dels únics fingerparks públics de Catalunya. Al bell mig de la plaça, una urna enterrada a terra ens recorda el referèndum de l’1 d’octubre del 2017 i un laberint, pintat per l’artista Quel Serradell, és una de les accions que es van realitzar durant la tardor del 2018 en el cicle expositiu «On és el Cívic?».