IOGA AERI

Moviment i suspensió

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horaris:
Dimarts de 18.15 a 19.15 h - Grup A
Dimarts de 19.15 a 20.15 h - Grup B

Preu: 35 € al mes
Places: 8 per grup
Lloc: Aula 2

Per cert! Cal que portis una màrfega. El material no es pot deixar a l’aula.

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

No t’espantis, el ioga aeri és un ioga divertit i completament diferent, ja que es tracta d’una eina d’inversió que et permetrà practicar postures de ioga a l’aire. Les classes inclouran extensions passives d’esquena, treball de centre, enfortiment del tren superior, equilibri i postures invertides. Serà una classe apta per a tots els nivells en la qual t’ensenyaran com pujar i baixar del gronxador de forma segura. No es requereix experiència, així que no tens excusa: vine a donar moviment al cos, a transformar-lo i a transformar-te!       

Quan era petita, la Berta Sala va descobrir la seva afició al moviment a través de la dansa, i va seguir amb la dansa fins que va descobrir el trapezi. Es va formar amb les arts d’El Circ Petit de Pineda de Mar i posteriorment a Buenos Aires, especialitzant-se en les tècniques aèries (teles, corda, trapezi, cèrcol aeri i dansa vertical). Va continuar formant-se a Mataró i a Barcelona i va descobrir la importància del ioga per la vida i també com a complement del circ, així que es va formar com a professora de ioga. Ha treballat amb diferents companyies de circ i ha fet classes a Cronopis, a l’Escola Municipal de Dansa de Celrà, a Cal Mico... Dona una oportunitat a aquesta modalitat tan especial i diferent del ioga. No te’n penediràs!

Activitats relacionades
Actual
IOGA
Flexibilitat i benestar
CUIDA'T
Actual
PILATES
Cos i ment
CUIDA'T
Actual
EXERCICI TERAPÈUTIC
Fisioteràpia i consciència
CUIDA'T