ETNOBOTÀNICA

Plantes i saviesa

Inscriu-te

Horari: Divendres de 17.30 a 18.45 h

Preu: 25 € al mes
Places: 8
Lloc: Taller

Material no inclòs.

Pots consultar tota la informació general del curs 2021-22 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Un nom molt modern per a una disciplina amb arrels antigues i populars: l’etnobotànica estudia la relació entre les societats i el seu entorn vegetal. En aquest curs, aprendràs a valorar la flora de la teva zona, retrobaràs usos populars per elaborar remeis tradicionals, identificaràs espècies i coneixeràs com es relacionen amb l'entorn, com recol·lectar-les i com assecar-les per tal que conservin les seves propietats al màxim. També treballaràs tècniques per extreure’n els principis actius i investigaràs com aplicar-los tot elaborant ungüents, macerats, xarops, licors, sabons, cremes, bàlsams... i tota mena de potingues! 

La Laura Sitjà Vilar té formació en jardinera, floristeria i horticultura ecològica, i s’ha especialitzat en fitoteràpia al Gremi d’Herbolaris de Catalunya. Ha dissenyat, creat i portat la direcció tècnica del Parc de les Olors de Celrà i ha impartit nombrosos tallers sobre les plantes i els seus usos. Li encanta dedicar el seu temps lliure a cultivar i a elaborar la seva pròpia cosmètica i és autodidacta a l’hora de formular noves receptes que li permeten experimentar i adquirir nous coneixements. Aquest taller té molt bona pinta!

Activitats relacionades

IL·LUSTRACIÓ
Imaginació i emoció
CREA!
IOGA
Flexibilitat i benestar
CUIDA'T
FOTOGRAFIA
Instant i captura
CREA!