EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

STREET DANCE HIP-HOP

Ritme i ball

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

Horaris:
Dilluns i dimecres de 17.10 a 18 h – P3, P4, P5, 1r i 2n
Dilluns i dimecres de 18.20 a 19.10 h – 3r, 4t, 5è, 6è i ESO
Dimecres de 19.25 a 20.15 h – New Youngers
Preu: 25 € al mes / 72 € al trimestre
Places: Segons grup
Aules: Aula 1, aula 2 i sala polivalent

Aquesta programació horària és provisional i orientativa. Els grups i horaris definitius poden canviar en funció del nombre d’alumnes inscrits finalment.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Aquest és el taller més nombrós del Cívic de Porqueres. S’organitza a partir de diferents grups d’alumnes, des de P3 fins a batxillerat. Si t’apuntes al grup dels més petits, faràs classes en què principalment treballaràs el ball a través del joc i utilitzaràs l’expressió corporal per aconseguir un major coneixement del ritme i del teu cos. En canvi, si t’apuntes al grup de grans, faràs coreografies més elaborades en què, mitjançant el ball, explicaràs diferents històries i situacions. A final de curs, podràs ensenyar-nos tot el que has après en una actuació final al Centre Cívic. Aquesta actuació sempre és un gran èxit.

La Cora Grau, la Betty Alcayde i l’Andrea Salvador són les coreògrafes i les professores del taller de hip-hop i street dance. La Cora és diplomada en Educació Física, instructora professional de dance i hip-hop i ja fa més de 15 anys que el Centre Cívic compta amb ella. La Betty Alcayde és la responsable del taller de Tot Dance, també és directora d’esports i instructora de bodytrainer. L’Andrea Salvador és el nou fitxatge d’aquest equipàs! S’ha format en diferents modalitats com el Popping, Loocking, House, Hip-Hop i New style a l’escola Evolution Dance Center amb professors nacionals i internacionals. És una ballarina amb 14 anys d’experiència que ha participat a competicions nacionals i internacionals. Aprendràs a ballar amb les millors!

Activitats relacionades

BREAK DANCE
Potència i acrobàcia
MAINADA ACTIVA!
ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!
IOGA CREIXENT
Relaxació i salut
MAINADA ACTIVA!