EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

STREET DANCE HIP-HOP

Ritme i ball

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

Horaris:
Dilluns i dimecres de 17.10 a 18 h – P3, P4, P5, 1r i 2n
Dilluns i dimecres de 18.20 a 19.10 h – 3r, 4t, 5è, 6è i ESO
Dimecres de 19.25 a 20.15 h – New Youngers
Preu: 25 € al mes / 72 € al trimestre
Places: Segons grup
Aules: Aula 1, aula 2 i sala polivalent

Aquesta programació horària és provisional i orientativa. Els grups i horaris definitius poden canviar en funció del nombre d’alumnes inscrits finalment.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Aquest és el taller més nombrós del Cívic de Porqueres. S’organitza a partir de diferents grups d’alumnes, des de P3 fins a batxillerat. Si t’apuntes al grup dels més petits, faràs classes en què principalment treballaràs el ball a través del joc i utilitzaràs l’expressió corporal per aconseguir un major coneixement del ritme i del teu cos. En canvi, si t’apuntes al grup de grans, faràs coreografies més elaborades en què, mitjançant el ball, explicaràs diferents històries i situacions. A final de curs, podràs ensenyar-nos tot el que has après en una actuació final al Centre Cívic. Aquesta actuació sempre és un gran èxit.

La Cora Grau, la Betty Alcayde i l’Andrea Salvador són les coreògrafes i les professores del taller de hip-hop i street dance. La Cora és diplomada en Educació Física, instructora professional de dance i hip-hop i ja fa més de 15 anys que el Centre Cívic compta amb ella. La Betty Alcayde és la responsable del taller de Tot Dance, també és directora d’esports i instructora de bodytrainer. L’Andrea Salvador és el nou fitxatge d’aquest equipàs! S’ha format en diferents modalitats com el Popping, Loocking, House, Hip-Hop i New style a l’escola Evolution Dance Center amb professors nacionals i internacionals. És una ballarina amb 14 anys d’experiència que ha participat a competicions nacionals i internacionals. Aprendràs a ballar amb les millors!

Activitats relacionades

BREAK DANCE
Potència i acrobàcia
MAINADA ACTIVA!
ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!
IOGA CREIXENT
Relaxació i salut
MAINADA ACTIVA!