STREET DANCE HIP-HOP

Ritme i ball

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

Horaris:
Dilluns i dimecres de 17.10 a 18 h – P3, P4, P5, 1r i 2n
Dilluns i dimecres de 18.20 a 19.10 h – 3r, 4t, 5è, 6è i ESO
Dimecres de 19.25 a 20.15 h – New Youngers
Preu: 25 € al mes / 72 € al trimestre
Places: Segons grup
Aules: Aula 1, aula 2 i sala polivalent

Aquesta programació horària és provisional i orientativa. Els grups i horaris definitius poden canviar en funció del nombre d’alumnes inscrits finalment.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Aquest és el taller més nombrós del Cívic de Porqueres. S’organitza a partir de diferents grups d’alumnes, des de P3 fins a batxillerat. Si t’apuntes al grup dels més petits, faràs classes en què principalment treballaràs el ball a través del joc i utilitzaràs l’expressió corporal per aconseguir un major coneixement del ritme i del teu cos. En canvi, si t’apuntes al grup de grans, faràs coreografies més elaborades en què, mitjançant el ball, explicaràs diferents històries i situacions. A final de curs, podràs ensenyar-nos tot el que has après en una actuació final al Centre Cívic. Aquesta actuació sempre és un gran èxit.

La Cora Grau, la Betty Alcayde i l’Andrea Salvador són les coreògrafes i les professores del taller de hip-hop i street dance. La Cora és diplomada en Educació Física, instructora professional de dance i hip-hop i ja fa més de 15 anys que el Centre Cívic compta amb ella. La Betty Alcayde és la responsable del taller de Tot Dance, també és directora d’esports i instructora de bodytrainer. L’Andrea Salvador és el nou fitxatge d’aquest equipàs! S’ha format en diferents modalitats com el Popping, Loocking, House, Hip-Hop i New style a l’escola Evolution Dance Center amb professors nacionals i internacionals. És una ballarina amb 14 anys d’experiència que ha participat a competicions nacionals i internacionals. Aprendràs a ballar amb les millors!

Activitats relacionades

IOGA CREIXENT
Actual
IOGA CREIXENT
Relaxació i salut
MAINADA ACTIVA!
BREAK DANCE
Actual
BREAK DANCE
Potència i acrobàcia
MAINADA ACTIVA!
ESCALADA
Actual
ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!