STREET DANCE HIP-HOP

Ritme i ball

Inscriu-te

Horaris:
Dilluns i dimecres
17.15 a 18.15 h – Grup P3, P4 i P5
17.15 a 18.15 h – Grup 1r – 2n
18.15 a 19.15 h – Grup 3r – 4t
18.15 a 19.15 h – Grup 5è – 6è
19.15 a 20.15 h – Grup ESO
Preu: 22 € al mes / 63 € al trimestre
Edat: A partir de 3 anys
Places: 20 per grup
Lloc: Aula 1, aula 2 i sala polivalent

Aquesta programació horària és provisional i orientativa. Els grups i horaris definitius poden canviar en funció del nombre d’alumnes inscrits finalment.

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Aquest és el taller més nombrós del Cívic de Porqueres. S’organitza a partir de diferents grups d’alumnes, des de P3 fins a batxillerat. Si t’apuntes al grup dels més petits, faràs classes en què principalment treballaràs el ball a través del joc i utilitzaràs l’expressió corporal per aconseguir un major coneixement del ritme i del teu cos. En canvi, si t’apuntes al grup de grans, faràs coreografies més elaborades en què, mitjançant el ball, explicaràs diferents històries i situacions. A final de curs, podràs ensenyar-nos tot el que has après en una actuació final al Centre Cívic. Aquesta actuació sempre és un gran èxit.

La Cora Grau, la Betty Alcayde i l’Elsa del Barrio són les coreògrafes i les professores del taller de hip-hop i street dance. La Cora és diplomada en Educació Física, instructora professional de dance i hip-hop i ja fa més de 15 anys que el Centre Cívic compta amb ella. La Betty Alcayde és la responsable del taller de Tot Dance, també és directora d’esports i instructora de bodytrainer. I, finalment, l’Elsa del Barrio, que és la monitora de hip-hop. L’Elsa ha participat en múltiples competicions de ball, compta amb una bona experiència formativa i ha completat l’equip del Cívic. Aquest trio de professores... Promet!

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR