STREET DANCE HIP-HOP

Ritme i ball

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horaris:
Dilluns i dimecres de 17 a 17.55 h – 1r, 2n i 3r
Dilluns i dimecres de 18 a 18.55 h – 4t, 5è i 6è

Preu: 25 € al mes
Places: 15 per grup
Aules: Aula 1

Aquesta programació horària és provisional i orientativa. Els grups i horaris definitius poden canviar en funció del nombre d’alumnes inscrits finalment.

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

Hip-hop és sinònim de diversió. El principal objectiu és que t'ho passis bé mentre mous el cos i t'adonis que tu saps ballar com ningú. La dansa urbana està de moda: només et penediràs de no haver-t'hi apuntat abans! D'una banda, els més petits podran gaudir de classes amb diferents estils amb l'objectiu de tenir una bona base en dansa urbana. A més a més, es proposaran coreografies i es duran a terme diferents tallers coreogràfics per tal de treballar la creativitat i la memòria. Com? A través del joc i de la dansa! Per altra banda, les més grans treballaran amb coreografies més elaborades i estils més avançats. Es treballarà la memòria, que és fonamental en la dansa, i també l’expressió corporal. Per què? Perquè el control del cos i dels moviments faran de la dansa una eina transversal que et serà molt útil i et marcarà un abans i un després a la vida, ja ho veuràs!

La Marta Padilla és estudiant de CAFE i s’ha format en estils com comercial, funky, hip-hop a l’escola d’StudioXFunky de Girona. Ha competit en l’àmbit territorial i nacional i forma part de la companyia Klimax de Barcelona. Les seves coreografies t’encantaran i gaudiràs ballant!

Activitats relacionades
Actual
ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!
Actual
ART DE PROCÉS
Creativitat i llibertat
MAINADA ACTIVA!
Actual
KUNGFU
Respecte i concentració
MAINADA ACTIVA!