STREET DANCE HIP-HOP

Ritme i ball

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

Horaris:
Dilluns i dimecres de 17 a 17.50 h – P4, P5, 1r i 2n
Dilluns i dimecres de 18 a 18.50 h – 3r, 4t, 5è, 6è

Preu: 25 € al mes
Places: Segons grup
Aules: Aula 1 i sala polivalent

Aquesta programació horària és provisional i orientativa. Els grups i horaris definitius poden canviar en funció del nombre d’alumnes inscrits finalment.

Pots consultar tota la informació general del curs 2022-23 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

Aquest és el taller més nombrós del Cívic de Porqueres. S’organitza a partir de diferents grups d’alumnes, des de P4 fins a ESO. Si t’apuntes al grup dels més petits, faràs classes en què principalment treballaràs el ball a través del joc i utilitzaràs l’expressió corporal per aconseguir un major coneixement del ritme i del teu cos. En canvi, si t’apuntes al grup de grans, faràs coreografies més elaborades en què, mitjançant el ball, explicaràs diferents històries i situacions. A final de curs, podràs ensenyar-nos tot el que has après en una actuació final al Centre Cívic. Aquesta actuació sempre és un gran èxit.

Tenim un equipàs de coreògrafes! La Betty Alcayde es va formar a Barcelona i a Los Ángeles i actualment és instructora de bodytrainer i directora tècnica d’esports per la Generalitat de Catalunya. Fa molt temps que està vinculada al Centre Cívic, on ofereix classes de hip-hop. L’altre fitxatge estrella és la Marta Padilla, estudiant de CAFE i formada en estils com comercial, funky, hip-hop a l’escola d’StudioXFunky de Girona. Ha competit en l’àmbit territorial i nacional i forma part de la companyia Klimax de Barcelona. Aquestes cracs busquen gent amb moltes ganes de passar-ho bé! 

Activitats relacionades

BREAK DANCE
Potència i acrobàcia
MAINADA ACTIVA!
ROBÒTICA
Tecnologia i innovació
MAINADA ACTIVA!
ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!