RESTAURACIÓ

Llençar o restaurar?

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horari: Dissabte de 10 a 13 h
Preu: 30 € al mes
Places: 8
Lloc: Taller

Calendari:
6 i 27 d'abril
11 i 25 de maig

Material no inclòs.
Classe quinzenal.

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç.

 

Compartir

Si estàs pensant a desfer-te del plat de ceràmica preferit de l’àvia que et va caure, de la calaixera que ja has envernissat cinc vegades o d’aquell maleït rellotge de paret afectat per corcs... No ho facis! Pots recuperar-los, i en aquest taller t’ensenyaran com fer-ho. Si el que vols és donar un toc vintage a la teva sala d’estar reinventant els mobles, aquest taller també fa per a tu: aprendràs a utilitzar tècniques innovadores com tintar la fusta, envellir-la, aplicar-hi papers impresos o fer reserves amb vinil.

Fa més de 25 anys que la Neus Campmany treballa en el camp de la restauració. És llicenciada en Belles Arts i especialitzada en Restauració d’Art. Ha fet de la seva afició la seva professió i en aquest taller intentarà apropar les tècniques principals d’aquesta disciplina a totes aquelles persones interessades a recuperar, reinventar i reformar qualsevol objecte o moble.

Activitats relacionades
Actual
CERÀMICA
Destresa i precisió
CREA!
Actual
ARTS APLICADES
Empenta i tècnica
CREA!
Actual
IOGA AERI
Moviment i suspensió
CUIDA'T