RESTAURACIÓ

Llençar o restaurar?

Inscriu-te

Horari: Dissabte de 10 a 13 h
Preu: 30 € al mes
Places: 8
Lloc: Taller

Material no inclòs.
Classe quinzenal.

Calendari 3r trimestre:
9 i 30 d'abril
7 i 21 de maig
4 i 18 de juny

Pots consultar tota la informació general del curs 2021-22 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç.

 

Si estàs pensant a desfer-te del plat de ceràmica preferit de l’àvia que et va caure, de la calaixera que ja has envernissat cinc vegades o d’aquell maleït rellotge de paret afectat per corcs... No ho facis! Pots recuperar-los, i en aquest taller t’ensenyaran com fer-ho. Si el que vols és donar un toc vintage a la teva sala d’estar reinventant els mobles, aquest taller també fa per a tu: aprendràs a utilitzar tècniques innovadores com tintar la fusta, envellir-la, aplicar-hi papers impresos o fer reserves amb vinil.

Fa més de 25 anys que la Neus Campmany treballa en el camp de la restauració. És llicenciada en Belles Arts i especialitzada en Restauració d’Art. Ha fet de la seva afició la seva professió i en aquest taller intentarà apropar les tècniques principals d’aquesta disciplina a totes aquelles persones interessades a recuperar, reinventar i reformar qualsevol objecte o moble.

Activitats relacionades

CERÀMICA
Destresa i precisió
CREA!
TAITXÍ KUNG
Equilibri i consciència
CUIDA'T
ETNOBOTÀNICA
Plantes i saviesa
CUIDA'T