BREAK DANCE

Potència i acrobàcia

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

Horaris:
Dimecres de 19 a 20 h
Preu: 30 € al mes
Edat: De 9 a 17 anys
Places: 14 per grup
Lloc: Sala polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2021-22 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

El break dance és molt més que una dansa urbana. En aquest taller, els més petits podran descobrir els orígens del break dance, adquirir una bona base rítmica i saber quins són els límits del seu cos per així treballar-los i entrenar-los. El ritme, l’agilitat i la flexibilitat seran els protagonistes d’aquest taller. El pilar més important del curs serà la diversió perquè no hem d’oblidar que les coses s’han de gaudir i que és quan ens ho passem bé que aprenem millor. És per això que les classes seran dinàmiques i entretingudes.

En Kevin Critg està compromès amb la dansa i és fundador de l’associació de dansa Art Movement. Ha convertit la seva afició en la seva professió i fa sis anys que és professor de break dance. A més, la seva formació en educació en el lleure li ha proporcionat destresa i coneixement per treballar amb infants i joves. En Kevin vol trencar els límits que ens posem nosaltres mateixos a través de la dansa, tant físicament com emocionalment.

Activitats relacionades

ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!
SKATEBOARD
Equilibri i rodes
MAINADA ACTIVA!
ALFABETITZACIÓ DIGITAL
Innovació i TIC
MAINADA ACTIVA!