BREAK DANCE

Potència i acrobàcia

Inscriu-te

Horaris:
Dimarts de 19 a 20 h – Grup A
Divendres de 17 a 18 h – Grup B
Preu:
30 € al mes / 85 € al trimestre (2 sessions per setmana)
25 € al mes / 71 € al trimestre (1 sessió per setmana)
Edat: A partir de 7 anys
Places: 20 per grup
Lloc: Sala polivalent i aula 1

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

El break dance és molt més que una dansa urbana. En aquest taller, els més petits podran descobrir els orígens del break dance, adquirir una bona base rítmica i saber quins són els límits del seu cos per així treballar-los i entrenar-los. El ritme, l’agilitat i la flexibilitat seran els protagonistes d’aquest taller. El pilar més important del curs serà la diversió perquè no hem d’oblidar que les coses s’han de gaudir i que és quan ens ho passem bé que aprenem millor. És per això que les classes seran dinàmiques i entretingudes.

En Kevin Critg està compromès amb la dansa i és fundador de l’associació de dansa Art Movement. Ha convertit la seva afició en la seva professió i fa sis anys que és professor de break dance. A més, la seva formació en educació en el lleure li ha proporcionat destresa i coneixement per treballar amb infants i joves. En Kevin vol trencar els límits que ens posem nosaltres mateixos a través de la dansa, tant físicament com emocionalment.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR