ESCALADA

Força i diversió

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horaris:
Dilluns de 17 a 18 h - De 5 a 8 anys
Dilluns de 18 a 19 h - De 9 a 12 anys

Preu: 25 € al mes
Places: 8
Lloc: Rocòdrom. Atenció! Es farà alguna sortida extra a un altre rocòdrom tres cops l’any.

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

El teu fill no para quiet, s’enfila per tot arreu i sembla un mico. Deixa de renyar-lo i apunta’l a escalada. Aquest taller es portarà a terme al rocòdrom i s’hi combinaran jocs i entrenaments. L’escalada ajuda a millorar l’estat físic i augmenta la seguretat en un mateix, així com la força, la flexibilitat i l’equilibri. A més, ajuda a reforçar l’autoestima i la relació amb els altres. Per tant, en aquest taller es farà feina no només física, sinó també mental. L’únic que no fa falta per a aquest taller és... El vertigen!

La Fatu Baragi Baragi és molt creativa i té mil idees a l'hora de pensar i crear jocs per a infants i adolescents! És una gran dinamitzadora, al Cívic confiem molt en ella i estem segurs que aprofitarà aquest taller perquè, tal com diu ella: «aquesta és tota una oportunitat d'aprenentatge». Va estudiar el CFGM d'esports i té molta traça amb la mainada. A més, té experiència com a monitora en diferents rocòdroms, cases de colònies i casals. És la persona adequada. Ara, a jugar!

Activitats relacionades
Actual
STREET DANCE HIP-HOP
Ritme i ball
MAINADA ACTIVA!
Actual
ART DE PROCÉS
Creativitat i llibertat
MAINADA ACTIVA!
Actual
KUNGFU
Respecte i concentració
MAINADA ACTIVA!