ESCALADA

Força i diversió

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

Horaris:
Dilluns de 17 a 18 h - De 4 a 7 anys
Dilluns de 18 a 19.10 h - De 8 a 12 anys

Preu: 25 € al mes
Places: 8
Lloc: Rocòdrom. Atenció!. L’últim dilluns de cada mes anirem al Rocòdrom Rockart de Palol de Revardit. A més, es farà una sortida extra a un altre rocòdrom dos cops l’any.

Pots consultar tota la informació general del curs 2022-23 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

El teu fill no para quiet, s’enfila per tot arreu i sembla un mico. Deixa de renyar-lo i apunta’l a escalada. Aquest taller es portarà a terme al rocòdrom i s’hi combinaran jocs i entrenaments. L’escalada ajuda a millorar l’estat físic i augmenta la seguretat en un mateix, així com la força, la flexibilitat i l’equilibri. A més, ajuda a reforçar l’autoestima i la relació amb els altres. Per tant, en aquest taller es farà feina no només física, sinó també mental. L’únic que no fa falta per a aquest taller és... El vertigen!

En Xicu és bomber i fa honor a la seva professió, ja que sempre té idees sorprenents amb què els més petits s’ho passen bomba. Aprendre a escalar amb un apassionat dels esports i l’aventura és genial perquè els petits aprenguin des de la diversió, el coneixement i les tècniques d’escalada. No pateixis! Hem adaptat el nostre rocòdrom perquè sigui un espai de formació d’escalada per als més petits, amb unes preses i unes vies adaptades per als micos més joves del Cívic.

Activitats relacionades

STREET DANCE HIP-HOP
Ritme i ball
MAINADA ACTIVA!
BREAK DANCE
Potència i acrobàcia
MAINADA ACTIVA!
ROBÒTICA
Tecnologia i innovació
MAINADA ACTIVA!