ESCALADA

Força i diversió

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

Horari: Dimecres de 17 a 18 h
Preu: 25 € al mes / 71 € al trimestre
Edat: De 5 a 10 anys
Places: 8
Lloc: Rocòdrom

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

El teu fill no para quiet, s’enfila per tot arreu i sembla un mico. Deixa de renyar-lo i apunta’l a escalada. Aquest taller es portarà a terme al rocòdrom i s’hi combinaran jocs i entrenaments. L’escalada ajuda a millorar l’estat físic i augmenta la seguretat en un mateix, així com la força, la flexibilitat i l’equilibri. A més, ajuda a reforçar l’autoestima i la relació amb els altres. Per tant, en aquest taller es farà feina no només física, sinó també mental. L’únic que no fa falta per a aquest taller és... El vertigen!

Aquest estiu ens posarem en contacte amb en Kilian Jornet i amb la Núria Picas perquè ens recomanin un professor d’escalada. Pujarem el Puigmal, el Pedraforca, el Turó de l’Home i el Tagamanent i, si cal, farem la Pica d’Estats. Escalarem Montserrat i hi posarem una espelmeta. I parlarem amb els savis que ens trobem mentre fem una excursió a Rocacorba. Ens aturarem a les Estunes i segur que el trobarem, sí, n’estem segurs: trobarem el millor professor d’escalada per a tu.

Activitats relacionades

BREAK DANCE
Actual
BREAK DANCE
Potència i acrobàcia
MAINADA ACTIVA!
ART I RECICLATGE
Actual
ART I RECICLATGE
Clac-clac! Pim-pam!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
MÚSICA I MOVIMENT
Actual
MÚSICA I MOVIMENT
Tralarà! Tururut!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!