EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

ESCALADA

Força i diversió

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

Horari: Dimecres de 17 a 18 h
Preu: 25 € al mes / 71 € al trimestre
Edat: De 5 a 10 anys
Places: 8
Lloc: Rocòdrom

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

El teu fill no para quiet, s’enfila per tot arreu i sembla un mico. Deixa de renyar-lo i apunta’l a escalada. Aquest taller es portarà a terme al rocòdrom i s’hi combinaran jocs i entrenaments. L’escalada ajuda a millorar l’estat físic i augmenta la seguretat en un mateix, així com la força, la flexibilitat i l’equilibri. A més, ajuda a reforçar l’autoestima i la relació amb els altres. Per tant, en aquest taller es farà feina no només física, sinó també mental. L’únic que no fa falta per a aquest taller és... El vertigen!

Aquest estiu ens posarem en contacte amb en Kilian Jornet i amb la Núria Picas perquè ens recomanin un professor d’escalada. Pujarem el Puigmal, el Pedraforca, el Turó de l’Home i el Tagamanent i, si cal, farem la Pica d’Estats. Escalarem Montserrat i hi posarem una espelmeta. I parlarem amb els savis que ens trobem mentre fem una excursió a Rocacorba. Ens aturarem a les Estunes i segur que el trobarem, sí, n’estem segurs: trobarem el millor professor d’escalada per a tu.

Activitats relacionades

ART I RECICLATGE
Clac-clac! Pim-pam!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
BREAK DANCE
Potència i acrobàcia
MAINADA ACTIVA!
MÚSICA I MOVIMENT
Tralarà! Tururut!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!