EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

ESCALADA

Força i diversió

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

Horari: Dimecres de 17 a 18 h
Preu: 25 € al mes / 71 € al trimestre
Edat: De 5 a 10 anys
Places: 8
Lloc: Rocòdrom

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

El teu fill no para quiet, s’enfila per tot arreu i sembla un mico. Deixa de renyar-lo i apunta’l a escalada. Aquest taller es portarà a terme al rocòdrom i s’hi combinaran jocs i entrenaments. L’escalada ajuda a millorar l’estat físic i augmenta la seguretat en un mateix, així com la força, la flexibilitat i l’equilibri. A més, ajuda a reforçar l’autoestima i la relació amb els altres. Per tant, en aquest taller es farà feina no només física, sinó també mental. L’únic que no fa falta per a aquest taller és... El vertigen!

Aquest estiu ens posarem en contacte amb en Kilian Jornet i amb la Núria Picas perquè ens recomanin un professor d’escalada. Pujarem el Puigmal, el Pedraforca, el Turó de l’Home i el Tagamanent i, si cal, farem la Pica d’Estats. Escalarem Montserrat i hi posarem una espelmeta. I parlarem amb els savis que ens trobem mentre fem una excursió a Rocacorba. Ens aturarem a les Estunes i segur que el trobarem, sí, n’estem segurs: trobarem el millor professor d’escalada per a tu.

Activitats relacionades

ART I RECICLATGE
Clac-clac! Pim-pam!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
BREAK DANCE
Potència i acrobàcia
MAINADA ACTIVA!
MÚSICA I MOVIMENT
Tralarà! Tururut!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!