EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

IOGA

Flexibilitat i benestar

Inscriu-te

Horaris:
Dilluns de 9.30 a 10.30 h – Grup A
Dimarts de 19.30 a 20.30 h – Grup B
Dijous de 17.30 a 18.30 h - Grup C
Dijous de 18:45 a 19.45 h - Grup D
Dijous de 20 a 21 h - Grup E

Preu: 30 € al mes / 85 € al trimestre
Places: 14 per grup
Lloc: Aula 1

Per cert! Cal que portis una màrfega i una manta. El material no es pot deixar a l’aula.

NOVETAT!
Grup virtual – Grup F
15 € al mes / 43 € al trimestre (Grup F)
Consulta’n el funcionament a Secretaria

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Inspira, expira, inspira... En les classes de ioga, aptes per a tothom, faràs consciència del moment present, desenvoluparàs actituds i patrons mentals positius que t’ajudaran a estar millor durant el teu dia a dia, i aprendràs a estar còmode amb els teus límits i a ampliar-los sense forçar, posant èmfasi no en on arribem, sinó en com hi arribem. Per què? Doncs perquè el ioga es basa en la pròpia experiència, ja que aquesta és l’única manera de sentir-ne els beneficis. Que quins són aquests beneficis? La millora de la flexibilitat i de l’estat d’ànim, la reeducació postural i l’alliberament de l’estrès. Ah, i també ens aporta eines per tal de desenvolupar el nostre màxim potencial, tant físic com mental.

En Ra —Raül Carracelas— fa 15 anys que coneix aquesta disciplina. Després d’assistir a classes i de practicar pel seu compte, va decidir viatjar a l’Índia, on va aprofundir en la pràctica del ioga. A més d’altres experiències en cursos de meditació i budisme, allà també va dur-hi a terme la formació per a professors de ioga. Des de llavors, ha continuat formant-se i treballant en diversos llocs del món per poder compartir els seus coneixements amb nosaltres.

Activitats relacionades

IOGA CREIXENT
Relaxació i salut
MAINADA ACTIVA!
KENJUTSU
Pràctica i repetició
CUIDA'T
TAITXÍ KUNG
Equilibri i consciència
CUIDA'T