IOGA

Flexibilitat i benestar

Inscriu-te

Horaris:
Dilluns de 9.30 a 10.30 h – Grup A
Dimarts de 19.30 a 20.30 h – Grup B
Dijous de 17.30 a 18.30 h - Grup C
Dijous de 18:45 a 19.45 h - Grup D
Dijous de 20 a 21 h - Grup E

Preu: 30 € al mes
Places: 14 per grup
Lloc: Aula 1

Per cert! Cal que portis una màrfega i una manta. El material no es pot deixar a l’aula.

Pots consultar tota la informació general del curs 2021-22 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Inspira, expira, inspira... En les classes de ioga, aptes per a tothom, faràs consciència del moment present, desenvoluparàs actituds i patrons mentals positius que t’ajudaran a estar millor durant el teu dia a dia, i aprendràs a estar còmode amb els teus límits i a ampliar-los sense forçar, posant èmfasi no en on arribem, sinó en com hi arribem. Per què? Doncs perquè el ioga es basa en la pròpia experiència, ja que aquesta és l’única manera de sentir-ne els beneficis. Que quins són aquests beneficis? La millora de la flexibilitat i de l’estat d’ànim, la reeducació postural i l’alliberament de l’estrès. Ah, i també ens aporta eines per tal de desenvolupar el nostre màxim potencial, tant físic com mental.

En Ra —Raül Carracelas— fa 15 anys que coneix aquesta disciplina. Després d’assistir a classes i de practicar pel seu compte, va decidir viatjar a l’Índia, on va aprofundir en la pràctica del ioga. A més d’altres experiències en cursos de meditació i budisme, allà també va dur-hi a terme la formació per a professors de ioga. Des de llavors, ha continuat formant-se i treballant en diversos llocs del món per poder compartir els seus coneixements amb nosaltres.

Activitats relacionades

TAITXÍ KUNG
Equilibri i consciència
CUIDA'T
KENJUTSU
Pràctica i repetició
CUIDA'T
DANSA CREATIVA
Moviment i expressió
MOU-TE I BALLA!