IOGA

Flexibilitat i benestar

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horaris:
Dilluns de 9.30 a 10.45 h - A 
Dijous de 17.45 a 19 h - B  
Dijous de 19.15 a 20.30 h - C

Preu: 30 € al mes
Places: 15 per grup
Lloc: Aula 1

Per cert! Cal que portis una màrfega i una manta. El material no es pot deixar a l’aula.

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

Inspira, expira, inspira... En les classes de Hatha ioga, aptes per a tothom, faràs consciència del moment present, desenvoluparàs actituds i patrons mentals positius que t’ajudaran a estar millor durant el teu dia a dia, i aprendràs a estar còmode amb els teus límits i a ampliar-los sense forçar, posant èmfasi no en on arribem, sinó en com hi arribem. Per què? Doncs perquè el ioga es basa en la pròpia experiència, ja que aquesta és l’única manera de sentir-ne els beneficis. Que quins són aquests beneficis? La millora de la flexibilitat i de l’estat d’ànim, la reeducació postural i l’alliberament de l’estrès. Ah, i també ens aporta eines per tal de desenvolupar el nostre màxim potencial, tant físic com mental.

En Ra —Raül Carracelas— fa més de quinze anys que coneix i practica aquesta disciplina. La pràctica de ioga el va marcar de ben jovenet i assegura que el ioga es va convertir en un fil conductor del seu creixement vital de manera progressiva. Amb la intenció d’aprofundir en aquest camí que tant l’ajudava en el seu dia a dia, es va anar formant en diverses escoles i actualment és instructor de ioga per la Generalitat de Catalunya. Després de més d’una dècada fent classe, considera que aprèn més que mai compartint la pràctica amb els altres i està agraït i motivat fent el que li agrada. Si vols comprovar-ho, apunta’t a ioga amb en Ra.

Activitats relacionades
Actual
GIMNÀSTICA HIPOPRESSIVA
Postura i concentració
CUIDA'T
Actual
IOGA AERI
Moviment i suspensió
CUIDA'T
Actual
EXERCICI TERAPÈUTIC
Fisioteràpia i consciència
CUIDA'T