CISTELLERIA

Constància i traça

Inscriu-te

Horaris:
Dijous de 18 a 20 h - avançat
Dijous de 19 a 21 h - iniciació
Preu: 27 € al mes / 77 € al trimestre
Places: 10
Lloc: Taller

Material no inclòs.

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Això és tot el que necessites per practicar una de les tècniques artesanals i tradicionals més antigues que encara existeixen avui dia. Treballaràs amb medul·la, vímets i canyes, i aprendràs a fer peces senzilles com paneres i estalvis, però també peces més complexes com ara sonalls, cistells o penjolls. Et podràs endur les creacions a casa ben aviat i presumir d’objectes únics fets amb les teves pròpies mans.

En Lluís Balló i l’Esteve Masó són dos jubilats aficionats al món de la cistelleria des de fa molts anys. Aquesta parella d’amics sempre està buscant nous materials amb què treballar i sorprendre. Contagia’t de la seva passió i energia i engresca’t a conèixer tots els secrets que amaga aquesta artesania.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR