EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

PILATES

Cos i ment

Inscriu-te

Horaris:
Dimarts de 18 a 18.50 h - Grup A
Dimarts de 19 a 19.50 h - Grup B
Dimarts de 20 a 20.50 h - Grup C

Preu: 24 € al mes / 68 € al trimestre
Places: 14 per grup
Lloc: Aula 1

Per cert! Cal que portis una màrfega. El material no es pot deixar a l’aula.

NOVETAT!
Grup virtual – Grup D
12 € al mes / 34 € al trimestre (Grup D)
Consulta’n el funcionament a Secretaria

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Guanya flexibilitat, evita males postures i redueix l’estrès i el mal cervical o d’esquena. Com? Practicant pilates! A través d’exercicis físics, aquesta tècnica d’entrenament reforça i tonifica la musculatura, principalment, l’abdominal i la lumbar. Amb aquesta activitat podràs desconnectar del ritme frenètic del dia a dia, alleugerir els possibles dolors, corregir males postures i millorar el teu benestar... Tot són beneficis!

La Sandra Ferrer es va titular en Matt Pilates l’any 2007 i, des de llavors, ha impartit classes personalitzades i col·lectives a diferents centres esportius, tot combinant-ho amb altres tipus d’entrenament. La seva fortalesa física i mental i la seva capacitat de motivació trauran el millor de tu.

Activitats relacionades

IOGA
Flexibilitat i benestar
CUIDA'T
TWERKING - BOOTY DANCE
Alliberació i atreviment
MOU-TE I BALLA!