ARTS APLICADES

Empenta i tècnica

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horari: Dimarts de 17.30 a 19.30 h
Preu: 30 € al mes
Places: 8
Lloc: Taller

Material no inclòs.

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç.

 

Compartir

Si hi ha un taller que ja és un clàssic del Centre Cívic, aquest és el d’arts aplicades. Des del 2001, aquest taller ha aconseguit convertir-se en l’afició predilecta de molts dels seus participants. De fet, són molts els que any rere any decideixen repetir aquesta experiència i la defineixen com a engrescadora, distreta i satisfactòria. Treballaràs materials tan diferents com l’estany o la pintura, i provaràs tècniques com el decapat o l’esgrafiat de vidre. Així, què? Creus que serà la teva nova afició?

La Carme Costa va cursar durant nou anys Arts Aplicades a la Casa de Cultura de Girona i ha rebut classes de pintura de referents artístics com Lluís Mateu, Anna Constanseus i Anna Agustí. Ha fet tres exposicions individuals de pintures a l’oli al Centre Cívic de Porqueres i també ha participat en dues exposicions col·lectives a Les Bernardes de Salt. Els seus coneixements i la seva creativitat estaran al teu servei des del primer dia.

Activitats relacionades
Actual
COSTURA
Motivació i paciència
CREA!
Actual
EXERCICI TERAPÈUTIC
Fisioteràpia i consciència
CUIDA'T
Actual
MARXA NÒRDICA
Bastons i ritme
CUIDA'T