Arts aplicades

Empenta i tècnica

Inscriu-te

Horari: Dimarts de 17.30 a 19.30 h
Preu: 27 € al mes / 77 € al trimestre
Places: 10
Lloc: Taller

Material no inclòs.

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Si hi ha un taller que ja és un clàssic del Centre Cívic, aquest és el d’arts aplicades. Des del 2001, aquest taller ha aconseguit convertir-se en l’afició predilecta de molts dels seus participants. De fet, són molts els que any rere any decideixen repetir aquesta experiència i la defineixen com a engrescadora, distreta i satisfactòria. Treballaràs materials tan diferents com l’estany o la pintura, i provaràs tècniques com el decapat o l’esgrafiat de vidre. Així, què? Creus que serà la teva nova afició?

La Carme Costa va cursar durant nou anys Arts Aplicades a la Casa de Cultura de Girona i ha rebut classes de pintura de referents artístics com Lluís Mateu, Anna Constanseus i Anna Agustí. Ha fet tres exposicions individuals de pintures a l’oli al Centre Cívic de Porqueres i també ha participat en dues exposicions col·lectives a Les Bernardes de Salt. Els seus coneixements i la seva creativitat estaran al teu servei des del primer dia.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR