EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

ARTS APLICADES

Empenta i tècnica

Inscriu-te

Horari: Dimarts de 17.30 a 19.30 h
Preu: 30 € al mes / 85 € al trimestre
Places: 8
Lloc: Taller

Material no inclòs.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç.

 

Si hi ha un taller que ja és un clàssic del Centre Cívic, aquest és el d’arts aplicades. Des del 2001, aquest taller ha aconseguit convertir-se en l’afició predilecta de molts dels seus participants. De fet, són molts els que any rere any decideixen repetir aquesta experiència i la defineixen com a engrescadora, distreta i satisfactòria. Treballaràs materials tan diferents com l’estany o la pintura, i provaràs tècniques com el decapat o l’esgrafiat de vidre. Així, què? Creus que serà la teva nova afició?

La Carme Costa va cursar durant nou anys Arts Aplicades a la Casa de Cultura de Girona i ha rebut classes de pintura de referents artístics com Lluís Mateu, Anna Constanseus i Anna Agustí. Ha fet tres exposicions individuals de pintures a l’oli al Centre Cívic de Porqueres i també ha participat en dues exposicions col·lectives a Les Bernardes de Salt. Els seus coneixements i la seva creativitat estaran al teu servei des del primer dia.

Activitats relacionades

CERÀMICA
Destresa i precisió
CREA!
COSTURA
Motivació i paciència
CREA!
RESTAURACIÓ
Llençar o restaurar?
CREA!