Mesures de prevenció de la COVID-19 ×

ARTS APLICADES

Empenta i tècnica

Inscriu-te

Horari: Dimarts de 17.30 a 19.30 h
Preu: 30 € al mes / 85 € al trimestre
Places: 8
Lloc: Taller

Material no inclòs.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç.

 

Si hi ha un taller que ja és un clàssic del Centre Cívic, aquest és el d’arts aplicades. Des del 2001, aquest taller ha aconseguit convertir-se en l’afició predilecta de molts dels seus participants. De fet, són molts els que any rere any decideixen repetir aquesta experiència i la defineixen com a engrescadora, distreta i satisfactòria. Treballaràs materials tan diferents com l’estany o la pintura, i provaràs tècniques com el decapat o l’esgrafiat de vidre. Així, què? Creus que serà la teva nova afició?

La Carme Costa va cursar durant nou anys Arts Aplicades a la Casa de Cultura de Girona i ha rebut classes de pintura de referents artístics com Lluís Mateu, Anna Constanseus i Anna Agustí. Ha fet tres exposicions individuals de pintures a l’oli al Centre Cívic de Porqueres i també ha participat en dues exposicions col·lectives a Les Bernardes de Salt. Els seus coneixements i la seva creativitat estaran al teu servei des del primer dia.

Activitats relacionades

CERÀMICA
Destresa i precisió
CREA!
COSTURA
Motivació i paciència
CREA!
RESTAURACIÓ
Llençar o restaurar?
CREA!
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR