JOC I CRIANÇA

Nyicu-Nyicu, Muà-Muà

Inscriu-te

Horari: Dijous de 10 a 11.30 h

Preu: 45 € al mes (1 adult + 1 infant) · Infant extra: 25 €
Edat: Per famílies amb infants de 8 mesos a 3 anys amb un adult referent.
Places: 11 famílies
Lloc: Aula 2

És obligatori que en els tallers hi hagi un adult referent. Màxim 2 infants per adult.

IMPORTANT! Cal que la inscripció es faci amb les dades de l’infant i a l’apartat tutor posar-hi les de l’adult que participarà al taller.

Pots consultar tota la informació general del curs 2022-23 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç. 

 

Compartir

El grup de criança és espai de joc en un ambient tranquil i cuidat. És una proposta pensada perquè la mainada jugui i les famílies aprenguin a observar i acompanyar l'aprenentatge a partir del joc, així com conèixer el moment maduratiu dels infants per poder-los comprendre establint un vincle afectuós i de confiança. El joc és un element essencial per al desenvolupament i en l'etapa infantil és el principal motor de l'aprenentatge. És per això que és molt important oferir-los espais de joc que responguin a les seves necessitats. La Sílvia sap com fer-ho i us ho explicarà i ensenyarà d’allò més bé!

La Sílvia Lajarin és tècnica en Educació Infantil, diplomada en Educació Social i ha fet un màster en Psicopedagogia, un postgrau en Joc Infantil i un màster en Educació Emocional. S’ha format en neurociència, psicomotricitat vivencial, educació ambiental, aprenentatge cooperatiu, mediació de conflictes, facilitació de grups, etc. A més, és una apassionada de l’educació i del desenvolupament integral de les persones i fa més de disset anys que treballa i investiga sobre la criança i l’educació activa, respectuosa i lliure. Ara ho entens, oi? No hi ha ningú millor ni més preparat que la Sílvia per impartir aquest taller.

Activitats relacionades

ART I ESTAMPACIÓ
Pom-Pom! Pim-Pam!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
IOGA AERI I ACROBÀCIA
Nyic-nyec, nyic-nyec
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
MÚSICA LÚDICA
Tralarà! Tururut!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!