MARXA NÒRDICA

Bastons i ritme

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horari: Divendres de 17.30 a 18.30 h 

Preu: 25 € al mes
Places: 12 per grup
Lloc: Plaça del Centre Cívic

Per cert! Cal que portis bastons.

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

La marxa nòrdica és un esport que consisteix a caminar amb uns bastons especialment dissenyats per a aquesta activitat. No, no són bastons de trekking! Amb l'ajuda d'aquests bastons donem impuls amb els braços, de tal manera que activem molt més la musculatura que quan caminem. S'ha comprovat que la marxa nòrdica millora la coordinació, l'equilibri i la resistència a l'esforç. Et proposarem sortides variades per la zona on podràs gaudir de l'entorn mentre treballes el cos a ritme de la marxa nòrdica. A més a més, a la sessió faràs estiraments i exercicis de mobilitat perquè el treball encara sigui més complet. 

La Lluïsa Sala gaudeix impartint classes perquè diu que així pot «transmetre la importància del moviment i de la consciència del cos a totes les edats». I això és molt important! La Lluïsa és fisioterapeuta i s’ha especialitzat en sòl pelvià i hipopressius. Actualment, treballa a diferents centres i t’assegurem que com a professional ho donarà tot d’ella i dels seus coneixements per a tu!

Activitats relacionades
Actual
RESTAURACIÓ
Llençar o restaurar?
CREA!
Actual
ANGLÈS
Welcome
PARLA BÉ!
Actual
ETNOBOTÀNICA
Plantes i saviesa
CUIDA'T