RESTAURACIÓ I CREATIVITAT

OFERTA EN LÍNIA

DURADA:  Del 14 d'abril al 5 de juny

Inscriu-te

Preu: 30€
Es requereix un mínim de 8 alumnes

Què inclou el curs?

  • Quatre vídeos - classe d’aproximadament 30 minuts dividits en dues parts.
  • Els 4 projectes són:
  • Restauració d’un rellotge de paret del s. XIX - Podràs aprendre, com restaurar un rellotge afectat per corcs, com eliminar el vernís envellit, tacat i fosc i com donar un acabat a la manera tradicional amb goma laca o vernís i cera.
  • Decorar un tamboret de fusta - Observaràs com decorar un tamboret de fusta per l'estudi, la cuina o el lavabo, combinant l'empaperat i la pintura decapada tipus vintage.
  • Restauració d'un plat de ceràmica - Refer, enganxar i retocar un plat de ceràmica d'aquells bonics per penjar a la paret. Uniràs tots els fragments del plat, reintegraràs la zona que s'ha perdut i acabaràs tenint un plat sencer i sense apreciar la trencadissa.
  • Motllura de fusta - Fragment de fusta que tractarem pels corcs i decaparem, donant color a les zones treballades, amb tons blaus tipus mobles provençals, que podràs extrapolar a una cadira, un marc, una tauleta o qualsevol moble que tinguis i que vulguis transformar.
  • Assessorament i acompanyament en línia.

Com farem les classes?

  • Visionament dels vídeos de cada classe amb un enllaç de youtube que enviarem a través de l’adreça electrònica.
  • Assessorament via adreça electrònica i whatsapp.

Requisits i materials necessaris:

A part del material que especifiquem a continuació necessari per a cada projecte i que es pot adquirir al supermercat, només fa falta tenir ganes i fer volar la creativitat.

Important! El material específic de cada projecte el pots consultar al programa detallat.

Pots consultar tota la informació general i el programa detallat del taller en el document adjunt que hi ha a la capçalera.

Si estàs pensant a desfer-te del plat de ceràmica preferit de l’àvia que et va caure, de la calaixera que ja has envernissat cinc vegades o d’aquell maleït rellotge de paret afectat per corcs... No ho facis! Pots recuperar-los, i en aquest taller t’ensenyarem com fer-ho. Si el que vols és donar un toc vintage a la teva sala d’estar reinventant els mobles, aquest taller també fa per a tu: aprendràs a utilitzar tècniques innovadores com tintar la fusta, envellir-la, aplicar-hi papers impresos o fer reserves amb vinil.

El taller que proposem per aquests dies consisteix en la restauració de quatre peces, que combina la creativitat i la restauració en tècniques i procediments diferents. A casa podrem seguir el curs amb objectes semblants que puguem tenir o aconseguir.

Fa més de vint-i-cinc anys que la Neus Campmany treballa en el camp de la restauració. És llicenciada en Belles Arts i especialitzada en Restauració d’Art. Ha fet de la seva afició la seva professió i en aquest taller intentarà apropar les tècniques principals d’aquesta disciplina a totes aquelles persones interessades a recuperar, reinventar i reformar qualsevol objecte o moble.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR