ART I RECICLATGE

Clac-clac! Pim-pam!

Inscriu-te

COMPARTEIX EN FAMÍLIA!

Horari: Dimecres de 17.30 a 18.30 h
Preu: 25 € al mes / 71 € al trimestre*
Edat: Infant de 3 a 6 anys acompanyat d’un adult referent
Places: 8
Lloc: Taller

Material no inclòs.

*Suplement de 10 € per a cada infant de la unitat familiar extra.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Material reciclat i art. Treballaràs l’habilitat mental i la manual, el treball individual i la concentració, el treball en equip... i moltes coses més! En aquest taller també hi treballaràs aspectes formals i de contingut: el volum, la forma i el color; la representació i la interpretació personal de la realitat; l’abstracció i deconstrucció de la forma i sobretot la imaginació i la creativitat mitjançant les propietats de la matèria. Sona bé, no?

Una artista polifacètica que explora diferents llenguatges artístics mitjançant un estil molt personal. Sí, aquesta és la Marta Salvador! Una il·lustradora que es va formar a l’Escola Massana d’Art i Disseny de Barcelona i que les seves composicions mostren escenes que oscil·len entre la quotidianitat i l’onirisme, la tendresa i l’estranyesa, i que conviden a endinsar-se en històries entre la realitat i la fantasia. Amb aquesta profe, està clar que aquest taller... promet!

Activitats relacionades

ESCALADA
Actual
ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!
IOGA PER EDUCAR
Actual
IOGA PER EDUCAR
Xxxt... ommm
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
MÚSICA I MOVIMENT
Actual
MÚSICA I MOVIMENT
Tralarà! Tururut!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!