ARTS PLÀSTIQUES

Inventiva i creativitat

Inscriu-te

Horari: Dilluns de 17 a 18:30 h
Preu: 25 € al mes / 71 € al trimestre
Edat: De 7 a 12 anys
Places: 10
Lloc: Taller

Material no inclòs.

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Els nens són inquiets de mena, tenen moltes idees i els agrada aprofitar materials reciclats. En aquest taller podran aprendre a plasmar idees en una peça o obra d’art i coneixeran materials reciclats i naturals. Aprendran tots els passos del procés creatiu d’un projecte: des de la imaginació, la definició i representació fins a la realització final. A través de tècniques com el collage, la pintura, el dibuix, l’escultura o el grafit i de materials com el fang, la fusta, el paper o el teixit, podran idear qualsevol peça. Ah, i es potenciarà la seva creació i expressió personal, però també la creació col·lectiva i participativa.

La Isona Daranas és una jove artista que sent una gran vocació per l’art i els infants. Es va formar a l’Escola d’Art d’Olot com a escultora i també com a monitora de lleure, i ha treballat a diferents empreses vinculades al sector del lleure com Sotrac, Organigrama i Serunion Educa. Ah! I també té molta experiència com a monitora de casals, d’extraescolars, de transports escolars i de menjadors. La Isona et demostrarà que les activitats de formació artística poden aportar grans beneficis i proporcionar eines molt valuoses per al desenvolupament personal, social i artístic dels infants.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR