INTERPRETACIÓ I EXPRESSIÓ TEATRAL

Entusiasme i espontaneïtat

Inscriu-te

Horari: Dimarts de 20.30 a 21.45 h
Preu: 30 € al mes
Places: 8
Lloc: Sala polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2021-22 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Descobreix l’actoràs que portes dins en un espai per a l’evasió, la trobada i la creativitat. Faràs exercicis d’art dramàtic per treballar la veu, el domini de cos, la respiració, l’equilibri de l’espai, l’expressió de les emocions, les habilitats socials i l’autoestima. També practicaràs la improvisació i serà a partir d’aquesta que, amb el grup, confeccionareu una idea col·lectiva que posteriorment serà posada en escena. S’utilitzarà una metodologia activa, participativa i molt dinàmica. Molta merda!

Un actor versàtil, enèrgic i amb molta visió còmica. Aquesta és la descripció d’en David Estany, el professor d’aquest taller. Es tracta d’un professional amb molta experiència en el món teatral i audiovisual que ha actuat amb companyies d’humor gestual com Cascai teatre i que compta amb una gran trajectòria impartint classes teatrals a tota mena d’identitats i amb públics molt diversos. Si et sembla que el coneixes o et sona d’alguna cosa... És perquè ha participat en sèries d’èxit com la Riera o El secreto de Puente Viejo.

Activitats relacionades

MÀGIA
Actual
MÀGIA
Engany o il·lusió?
PUJA A L'ESCENARI!
DANSA CREATIVA
Actual
DANSA CREATIVA
Moviment i expressió
MOU-TE I BALLA!
CREACIÓ ESCÈNICA FEMINISTA
Actual
CREACIÓ ESCÈNICA FEMINISTA
Art i compromís
PUJA A L'ESCENARI!