KUNGFU

Respecte i concentració

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horari: Dimecres de 17 a 18 h

Preu: 25 € al mes
Edat: de 8 a 12 anys 
Places:
10
Lloc: Sala Polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

La traducció literal del terme 'kungfu' és 'habilitat' o 'mestratge' i fa referència al domini d’una habilitat, no necessàriament marcial, aconseguida amb perseverança al llarg del temps. Aquesta disciplina d'arts marcials tradicional de la Xina es basa en els principis filosòfics del taoisme, el confucianisme i el budisme. Treballaràs les diferents qualitats físiques indispensables per al kungfu: la força muscular, l’elasticitat, l’equilibri i la coordinació i la resistència cardiovascular. A més a més, l’equilibri postural i tensional i l’alineació del cos i de la ment també són indispensables per a aquesta pràctica. Sabies que els moviments circulars et permetran desviar la força del contrincant i utilitzar-la en la seva contra? Nosaltres tampoc no ho sabíem!  

El professor d'aquest taller va començar la pràctica de les arts marcials orientals al Centre Cívic de Porqueres quan només tenia vuit anys. Actualment, en David Tabuenca continua la seva formació amb instructors reconeguts com Sensei Nicolás Ibáñez, representant oficial a Europa de l’escola Niten Ichi Ryu de Kenjutsu. A més, en David combina l'ensenyança d'arts marcials amb la seva feina com a fisioterapeuta i no se n'amaga: està molt content de poder fer aquestes classes al Cívic, el lloc on de ben petit va descobrir la seva passió per les arts marcials.

Activitats relacionades
Actual
STREET DANCE HIP-HOP
Ritme i ball
MAINADA ACTIVA!
Actual
ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!
Actual
ART DE PROCÉS
Creativitat i llibertat
MAINADA ACTIVA!