LLENGUA DE SIGNES - INICIACIÓ

OFERTA EN LÍNIA

DURADA:  Del 14 d'abril al 5 de juny

Preu: 40€
Es requereix un mínim de 5 alumnes

Què inclou el curs?

  • Sis vídeos - classes explicatius del contingut bàsic.
  • Deu exercicis / projectes per practicar.
  • Dues classes virtuals amb videoconferència per resoldre dubtes, fer correccions i aclariments.
  • Assessorament i acompanyament en línia.

Com farem les classes?

  • Plataforma de treball moodle. Aula virtual on es publica i es comparteix el material de les classes.
  • Videoconferència mitjançant Zoom.
  • Els alumnes hauran de fer gravacions i pujar-les a la plataforma de treball.

Requisits i materials necessaris:

No és necessari cap material extra, únicament un equip informàtic amb càmera i micròfon o tauleta/telèfon mòbil per fer videoconferències.

Pots consultar tota la informació general i el programa detallat del taller en el document adjunt que hi ha a la capçalera.

 

La llengua de signes és tot un món! És una llengua en constant evolució que interactua amb altres llengües de signes i orals, i que va incorporant progressivament nous conceptes i nous signes. En aquest curs d’iniciació, podràs aprendre aquest sistema de comunicació des de zero i també coneixeràs l’abecedari dactilològic, la importància de les expressions facials i corporals, els moviments de llavis, i com vocalitzar el més clar possible. Atreveix-t’hi!

Aprendràs la llengua de signes amb les millors: l’Anna M. Martín i l’Elisabet Pibernat de MultiSignes. MultiSignes és una empresa que es dedica, des de fa onze anys, a la producció audiovisual de programes de televisió, vídeos e-learning, documentals, vídeos publicitaris, etc., i a l’accessibilitat per a persones sordes, cegues o amb discapacitat intel·lectual. Aquesta empresa treballa en l’àmbit estatal per a diferents productores de prestigi i destaca per la seriositat, la qualitat i la responsabilitat social.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR