Per si no ens tornem a veure

Un musical fabulós

10 €
Divendres 07 de febrer 21:00 h

 

5 edició · Rere el teló 2020.

Viu la cultura de prop!

Segueix-nos a Instagram: @rere_el_telo

Per si no ens tornem a veure és la història de dues persones que no són el que diuen ser. És una història de disfresses i d’identitats falses on el destí, igual que l’amor, és inevitable.

I és sobretot un homenatge a comèdies com Leonci i LenaEl joc de l’amor i de l’atzar o Al vostre gust, on les aparences i els enganys es barregen amb la comèdia i l’amor.

Els Reis d’Arden reben una carta dels Reis de Dumaine on els proposen que la seva filla Anne es casi amb el príncep William d’´Arden. Però els joves prínceps no tenen cap intenció de casar-se i menys amb algú que gairebé no coneixen. Tots dos, sense saber-ho, tenen la mateixa idea: fugir amb una identitat falsa i descobrir com és el món més enllà dels seus regnes. Però per més disfresses que portin, i per més que canviïn una vegada i una altra d’identitat, els dos prínceps es troben i s’enamoren irremeiablement.

Per si no ens tornem a veure és la primera part de La trilogia de l’amor de l’Alícia Serrat.

  • Espectacle revelació de l’escena musical de petit format

Fitxa artística:

Llibret i lletres: Alícia Serrat / Música: Marc Sambola / Interpretació: Anna Lagares, Edgar Martínez i Marc Sambola /  Direcció: Alícia Serrat / Direcció musical: Marc Sambola / Col·laboració coreografia: Òscar Reyes / Vestuari: Oriol Burés / Escenografia: Toni Luque / Direcció de producció: Mireia Vericat / Imatge gràfica: Zuhaitz San Buenaventura / Edició gràfica i fotografia: Àgata Casanovas / Producció artística: Daniel Anglès / Producció executiva: Aules

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR