IL·LUSTRACIÓ

Imaginació i emoció

Inscriu-te

Horari: Dimecres de 18.30 a 20.30 h
Preu: 30 € al mes
Places: 8
Lloc: Taller

Material no inclòs.

Pots consultar tota la informació general del curs 2021-22 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Vet aquí un gos, vet aquí un gat, i aquesta història ja s’ha il·lustrat! En aquest taller dibuixaràs històries i t’ajudarem a trobar el teu estil propi. Aprendràs a expressar-te a través de la il·lustració i a transmetre emocions. Ei, i no et preocupis si creus que no saps dibuixar prou, et demostrarem que vas equivocat: es poden crear obres d’art amb personatges molt treballats o bé amb personatges bàsics, amb tècniques refinades i complexes, però també amb colors plans o perspectives distorsionades. Al llarg del taller, s’aniran fent exercicis pràctics de diferents nivells de dificultat que serviran per elaborar un book final.

Una artista polifacètica que explora diferents llenguatges artístics mitjançant un estil molt personal. Sí, aquesta és la Marta Salvador! Una il·lustradora que es va formar a l’Escola Massana d’Art i Disseny de Barcelona i que les seves composicions mostren escenes que oscil·len entre la quotidianitat i l’onirisme, la tendresa i l’estranyesa i que conviden a endinsar-se en històries entre la realitat i la fantasia. Amb aquesta profe, està clar que aquest taller... promet!

Activitats relacionades

CERÀMICA
Destresa i precisió
CREA!
COSTURA
Motivació i paciència
CREA!
FOTOGRAFIA
Instant i captura
CREA!