AROMATERÀPIA

Octubre

DURADA:  4 hores de formació

Inscriu-te

Sessions:
Dijous 24 d'octubre de 19 a 21 h
Dijous 7 de novembre de 19 a 21 h
Preu: 25 €

Es requereix un mínim de vuit alumnes.

Per aquests tallers monogràfics la matrícula és gratuïta.

AROMATERÀPIA · Monogràfic del mes - octubre

Saps què és l'Aromateràpia? No en tens ni idea però tens curiositat? Tens coneixements i vols ampliar-los? Vols saber com et pots fer els teus preparats amb olis essencials?

Aquesta teràpia ens pot servir per a tractar refredats, estrès, problemes de pell, picades d'insectes... però hem de tenir en compte certes precaucions a l'hora d'utilitzar-la. Descobreix les diferents propietats que té cada oli essencial, i en què ens poden ajudar per millorar determinats aspectes bàsics de la nostra salut.

A càrrec Gemma Fontbernat Mach, Farmacèutica i Professora associada de la Universitat de Girona (UdG). Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i Màster en Promoció de la Salut per la UdG, la Gemma s'ha format en Aromateràpia Científica a través del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, i ha realitzat cursos i xerrades, ja com a formadora, en diversos centres cívics i a la UdG.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR