EXPERIMENTACIÓ AMB LES ARTS

Art i enginy

Inscriu-te

Horari: Dissabte de 10.30 a 11.30 h
Preu: 20 € al mes / 57 € al trimestre
Edat: Infants de 4 a 9 anys acompanyats d’un adult referent.
Places: 8
Lloc: Taller, aula 1, altell i sala polivalent

Material no inclòs.
Classe quinzenal. Consulteu calendari a secretaria.

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Pintura, escultura, dibuix, poesia... I molt més! L’objectiu principal d’aquest taller és experimentar i crear un diàleg constant entre mares, pares, i fills. Com? Jugant i treballant les diferents tècniques artístiques, sempre fent volar la imaginació i la creativitat. Ei, i fent-ho sempre amb les emocions i els sentiments ben presents! Treballaràs i sabràs com canalitzar els sentiments i les emocions, per així expressar allò que sents per tal d’alliberar tensions i millorar en autoconeixement. Té bona pinta, aquest taller, no?

No hi ha ningú millor que l’Eva per impartir aquest taller! L’Eva Is Romero es va llicenciar en Geografia, va fer un curs d’Educació Emocional, i actualment també és professora de secundària. És educadora ambiental i treballa amb les emocions, un recurs que sovint ens costa gestionar, oi? Imparteix classes de pintura i creativitat, i compta amb una gran experiència en empreses d’educació ambiental, de lleure, i de formació artística i cultural. Ah! I com a pintora, ha exposat a les ciutats més importants de Catalunya.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR