IOGA PER EDUCAR

Emotivitat i connexió

Inscriu-te

Horari: Dimarts de 17 a 18 h
Preu: 30 € al mes / 85 € al trimestre
Edat: Infants de 3 a 6 anys acompanyats d’un adult referent.
Places: 8
Lloc: Aula 2

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Ioga en família! Sabies que la pràctica d’aquesta disciplina en família ajuda a obrir un nou canal de comunicació entre pares i fills, i també reforça el de la parella? El ioga ajuda a millorar l’atenció, la concentració, la relaxació, la respiració, i la gestió de les emocions. En resum, benestar físic i mental en família i per a tota la família!

Taller impartit per Imma Hombrados mare, Tècnica en Educació Infantil en actiu, amb llarga experiència en el sector, Professora de "Ioga per educar" (certificació reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya) i practicant de ioga des de fa més de 20 anys. Creadora de "Ioga creixent", que neix amb l’objectiu d’apropar la filosofia del ioga al món dels  infants. 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR