IOGA PER EDUCAR

Xxxt... ommm

Inscriu-te

COMPARTEIX EN FAMÍLIA!

Horari: Dimarts de 17 a 18 h
Preu: 25 € al mes / 71 € al trimestre*
Edat: Infant de 3 a 6 anys acompanyat d’un adult referent
Places: 8
Lloc: Aula 2

Per cert! Cal que portis una màrfega. El material no es pot deixar a l’aula.

*Suplement de 10 € per a cada infant de la unitat familiar extra.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Ioga en família! Sabies que la pràctica d’aquesta disciplina en família ajuda a obrir un nou canal de comunicació entre pares i fills, i també reforça el de la parella? El ioga ajuda a millorar l’atenció, la concentració, la relaxació, la respiració, i la gestió de les emocions. En resum, benestar físic i mental en família i per a tota la família!

L’Imma Hombrados és mare, tècnica en Educació Infantil i professora de "Ioga per educar" (certificació reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya). La seva energia i el seu tarannà s’encomanen, ja ho veuràs! L’Imma té una llarga experiència en el sector i és practicant de ioga des de fa més de 20 anys. A més a més, és la creadora de "Ioga creixent", un projecte que neix amb l’objectiu d’apropar la filosofia del ioga al món dels infants. Respira profundament i... som-hi!

Activitats relacionades

ART I RECICLATGE
Clac-clac! Pim-pam!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
IOGA CREIXENT
Relaxació i salut
MAINADA ACTIVA!
MÚSICA I MOVIMENT
Tralarà! Tururut!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!