EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

IOGA PER EDUCAR

Xxxt... ommm

Inscriu-te

COMPARTEIX EN FAMÍLIA!

Horari: Dimarts de 17 a 18 h
Preu: 25 € al mes / 71 € al trimestre*
Edat: Infant de 3 a 6 anys acompanyat d’un adult referent
Places: 8
Lloc: Aula 2

Per cert! Cal que portis una màrfega. El material no es pot deixar a l’aula.

*Suplement de 10 € per a cada infant de la unitat familiar extra.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Ioga en família! Sabies que la pràctica d’aquesta disciplina en família ajuda a obrir un nou canal de comunicació entre pares i fills, i també reforça el de la parella? El ioga ajuda a millorar l’atenció, la concentració, la relaxació, la respiració, i la gestió de les emocions. En resum, benestar físic i mental en família i per a tota la família!

L’Imma Hombrados és mare, tècnica en Educació Infantil i professora de "Ioga per educar" (certificació reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya). La seva energia i el seu tarannà s’encomanen, ja ho veuràs! L’Imma té una llarga experiència en el sector i és practicant de ioga des de fa més de 20 anys. A més a més, és la creadora de "Ioga creixent", un projecte que neix amb l’objectiu d’apropar la filosofia del ioga al món dels infants. Respira profundament i... som-hi!

Activitats relacionades

ART I RECICLATGE
Clac-clac! Pim-pam!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
IOGA CREIXENT
Relaxació i salut
MAINADA ACTIVA!
MÚSICA I MOVIMENT
Tralarà! Tururut!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!