CANT CORAL - COR DE GARRINS

Veu i ànima

Inscriu-te

Horari: Divendres de 17 a 18.15 h
Preu: 25 € al mes / 71 € al trimestre
Edat: De 7 a 12 anys
Places: 15
Lloc: Sala polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Un cor per a nens on es podran relacionar, cantar, gaudir, ballar, aprendre, compartir, respectar i perdre la por als escenaris. Formar part d’un cor els obrirà dos mons: el cant i la música. Es faran exercicis d’escalfament, es donaran nocions de tècnica vocal i es cuidaran les veus per millorar el cant, la respiració i la posició corporal. Com? Amb jocs, en grup i creant un clima de confiança i de respecte. Durant el curs es treballarà un repertori cantat principalment a cappella amb una selecció de cançons, estils i idiomes ben variada. Quan acabi el curs, aquest repertori es representarà i s’interpretarà en un gran concert final.

La carrera artística de la Mònica Orpí és coneguda arreu de Catalunya i Europa. La seva trajectòria professional va des del cant líric i l’òpera fins al folk i a la música moderna. Ha treballat com a professora de música i de cant en escoles de música i en corals. La Mònica té una gran capacitat educadora i la seva formació en el terreny emocional és clau a l’hora, no només d’educar la veu, sinó també d’impartir classe. La Mònica també és la directora del projecte Cor de Porcs, la coral de joves del Centre Cívic de Porqueres. En aquest cor no només s’aprèn a gestionar els sentiments i les emocions, sinó també a cantar-los.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR