ROBÒTICA

Tecnologia i innovació

Inscriu-te

Horari: Divendres de 17.15 a 18.15 h
Preu: 30 € al mes
Edat: De 7 a 12 anys
Places: 10
Lloc: Altell

Pots consultar tota la informació general del curs 2022-23 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç. 

 

Compartir

El més petit de casa no és friqui, té interessos particulars. Si li agrada la robòtica i li interessen la tecnologia i el món digital, el Centre Cívic de Porqueres li ofereix la possibilitat de conèixer tot aquest món de ben a prop. Al llarg del curs, es practicarà amb robots molt complets i es veurà la importància del treball cooperatiu a través d’un sistema de rols variable. A més a més, es potenciarà l’emprenedoria i es promouran els valors i els beneficis del treball en equip.

L’espai_TIC és un centre d’educació tecnològica que es troba al centre de Banyoles que vol fer arribar els  coneixements tecnològics als infants, adolescents i adults. En Xavi Palomares Rodríguez n’és el responsable i la persona que impartirà aquest curs. A més, ha treballat com a formador i dinamitzador d’informàtica en Casals i Centres Cívics, així com en empreses distingides de la província. Tecnologia i educació en un sol clic!

Pots descobrir més informació a: www.espaitic.cat / www.instagram.com/espai_tic

Activitats relacionades

STREET DANCE HIP-HOP
Ritme i ball
MAINADA ACTIVA!
BREAK DANCE
Potència i acrobàcia
MAINADA ACTIVA!
ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!