ROBÒTICA

Tecnologia i innovació

Inscriu-te

Horari: Dimecres de 17 a 18.30 h
Preu: 30 € al mes / 85 € al trimestre
Edat: De 8 a 12 anys
Places: 12
Lloc: Altell

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

El més petit de casa no és friqui, té interessos particulars. Si li agrada la robòtica i li interessen la tecnologia i el món digital, el Centre Cívic de Porqueres li ofereix la possibilitat de conèixer tot aquest món de ben a prop. Al llarg del curs, es practicarà amb robots molt complets i es veurà la importància del treball cooperatiu a través d’un sistema de rols variable. A més a més, es potenciarà l’emprenedoria i es promouran els valors i els beneficis del treball en equip.

Innova’t Educació ofereix tallers en diferents formats de robòtica educativa. A través de la robòtica, es poden treballar les competències que marca el currículum escolar d’una manera lúdica, amena i motivadora. La seva metodologia de rols variables permet que tots els alumnes participin activament a l’hora de resoldre els reptes i les activitats de manera cooperativa i en petit grup. En definitiva, els educadors d’Innova’t Educació fomentaran l’autonomia dels grups, despertaran la creativitat i l’emprenedoria de l’alumnat, i els guiaran en el seu procés d’aprenentatge.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR