IOGA CREIXENT

Relaxació i salut

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

Horari: Dimarts de 18.15 a 19.15 h
Preu: 25 € al mes / 71 € al trimestre
Edat: De 7 a 12 anys
Places: 8
Lloc: Aula 2

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Fer ioga no és només per a grans! Practicar i treballar el ioga des de petit t’ajudarà a ser més creatiu, més sensible i a estar més concentrat. La flexibilitat i la relaxació, així com la respiració i les postures també t’ajudaran a equilibrar les emocions i la ment. A través del joc, el cant, el ball i altres dinàmiques adaptades a les diferents edats, aprendràs a viure, a conviure i a conèixer-te millor a tu mateix.

L’Imma Hombrados és mare, tècnica en Educació Infantil i professora de "Ioga per educar" (certificació reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya). La seva energia i el seu tarannà s’encomanen, ja ho veuràs! L’Imma té una llarga experiència en el sector i és practicant de ioga des de fa més de 20 anys. A més a més, és la creadora de "Ioga creixent", un projecte que neix amb l’objectiu d’apropar la filosofia del ioga al món dels infants. Respira profundament i... som-hi!

Activitats relacionades

STREET DANCE HIP-HOP
Actual
STREET DANCE HIP-HOP
Ritme i ball
MAINADA ACTIVA!
ESCALADA
Actual
ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!
IOGA PER EDUCAR
Actual
IOGA PER EDUCAR
Xxxt... ommm
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!