EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

IOGA CREIXENT

Relaxació i salut

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

Horari: Dimarts de 18.15 a 19.15 h
Preu: 25 € al mes / 71 € al trimestre
Edat: De 7 a 12 anys
Places: 8
Lloc: Aula 2

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Fer ioga no és només per a grans! Practicar i treballar el ioga des de petit t’ajudarà a ser més creatiu, més sensible i a estar més concentrat. La flexibilitat i la relaxació, així com la respiració i les postures també t’ajudaran a equilibrar les emocions i la ment. A través del joc, el cant, el ball i altres dinàmiques adaptades a les diferents edats, aprendràs a viure, a conviure i a conèixer-te millor a tu mateix.

L’Imma Hombrados és mare, tècnica en Educació Infantil i professora de "Ioga per educar" (certificació reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya). La seva energia i el seu tarannà s’encomanen, ja ho veuràs! L’Imma té una llarga experiència en el sector i és practicant de ioga des de fa més de 20 anys. A més a més, és la creadora de "Ioga creixent", un projecte que neix amb l’objectiu d’apropar la filosofia del ioga al món dels infants. Respira profundament i... som-hi!

Activitats relacionades

ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!
IOGA PER EDUCAR
Xxxt... ommm
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
STREET DANCE HIP-HOP
Ritme i ball
MAINADA ACTIVA!