EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

IOGA CREIXENT

Relaxació i salut

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

Horari: Dimarts de 18.15 a 19.15 h
Preu: 25 € al mes / 71 € al trimestre
Edat: De 7 a 12 anys
Places: 8
Lloc: Aula 2

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Fer ioga no és només per a grans! Practicar i treballar el ioga des de petit t’ajudarà a ser més creatiu, més sensible i a estar més concentrat. La flexibilitat i la relaxació, així com la respiració i les postures també t’ajudaran a equilibrar les emocions i la ment. A través del joc, el cant, el ball i altres dinàmiques adaptades a les diferents edats, aprendràs a viure, a conviure i a conèixer-te millor a tu mateix.

L’Imma Hombrados és mare, tècnica en Educació Infantil i professora de "Ioga per educar" (certificació reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya). La seva energia i el seu tarannà s’encomanen, ja ho veuràs! L’Imma té una llarga experiència en el sector i és practicant de ioga des de fa més de 20 anys. A més a més, és la creadora de "Ioga creixent", un projecte que neix amb l’objectiu d’apropar la filosofia del ioga al món dels infants. Respira profundament i... som-hi!

Activitats relacionades

ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!
IOGA PER EDUCAR
Xxxt... ommm
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
STREET DANCE HIP-HOP
Ritme i ball
MAINADA ACTIVA!