MÚSICA I TECNOLOGIA

Experimentació i sons

Inscriu-te

Horari: Dilluns de 17 a 18 h
Preu: 30 € al mes / 85 € al trimestre
Edat: De 9 a 12 anys
Places: 10
Lloc: Altell

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Samples, programes musicals de composició, gravació bàsica... Coneixeràs un munt de noves tecnologies aplicades a la música! En aquest taller de creació d’àudio aprendràs les nocions bàsiques d’àudio aplicat a l’audiovisual, als videojocs i a la publicitat. Ei!, no t’estressis: no cal que tinguis coneixements previs de música. La intuïció farà que integris els conceptes de manera natural i, ja ho veuràs: crearàs diferents melodies, tocaràs i enregistraràs instruments de tota mena, i també gravaràs sons quotidians per incorporar-los a les composicions. Fes un cop de cap i atreveix-te a experimentar amb la música que t’envolta!

La Vega Montero és contrabaixista, compositora i fundadora de MAGAM - Creació Musical, on desenvolupa la part més tecnològica de la producció musical i crea música per a documentals i videojocs. El seu interès cap a tota mena d’estils musicals, especialment l’electrònica, ha fet que vulgui compartir amb els infants els usos de les noves tecnologies, ja que aquestes són una eina d’expressió, experimentació i creació molt potent.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR