Ara que fa un any que va començar el confinament i l'alerta sanitària, el Centre Cívic de Porqueres podrà recuperar parcialment l’activitat presencial.

L’Ajuntament de Porqueres ha fet un decret equiparant, de manera provisional, la sala polivalent de l’equipament com a instal·lació esportiva i així poder fer l’activitat d’esport escolar i les activitats dirigides de salut, seguint les restriccions actuals d’aforament i seguretat, en un espai on les condicions de ventilació són òptimes.

Això significa que alguns dels tallers anuals, es podran reprendre a partir del 15 de març, però en horaris excepcionals perquè només farem activitat a la Sala Polivalent del Cívic.

×

EUSKERA

Ongi etorri!

Inscriu-te

Horaris:
Dilluns de 18 a 19 h - Iniciació
Dilluns de 19.15 a 20.15 h - Intermedi
Preu: 21 € al mes / 60 € al trimestre
Places: 8 per grup
Lloc: Aula 4

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Només saps dir eskerrik asko i agur? Vols aprendre més paraules de l’euskera? En aquest taller començaràs a conèixer aquesta llengua i podràs aprofundir sobre alguns dels seus aspectes culturals i històrics més importants. Si vols introduir-te a l’euskera de manera pausada i divertida, aquest és el teu taller. Enguany hi haurà un grup de continuïtat del nivell que es va iniciar l’any passat, però també es formarà un grup nou perquè puguis començar des de zero i sense excuses!

L’Ibai Gomez és basc i fa cinc anys que viu a Banyoles. Va cursar estudis d’enginyeria a Mondron Unibertsitatea i ha estat treballant en l'àmbit del disseny industrial durant uns 10 anys. Veient que en aquests últims anys han augmentat les ganes d’aprendre euskera als Països Catalans, ha decidit aportar el seu gra de sorra impartint aquest taller.

Activitats relacionades

CATALÀ PER A CATALANOPARLANTS
B-E-N-V-I-N-G-U-T-S!
PARLA BÉ!
ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!
JAPONÈS
youkoso!
PARLA BÉ!