EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

EUSKERA

Ongi etorri!

Inscriu-te

Horaris:
Dilluns de 18 a 19 h - Iniciació
Dilluns de 19.15 a 20.15 h - Intermedi
Preu: 21 € al mes / 60 € al trimestre
Places: 8 per grup
Lloc: Aula 4

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Només saps dir eskerrik asko i agur? Vols aprendre més paraules de l’euskera? En aquest taller començaràs a conèixer aquesta llengua i podràs aprofundir sobre alguns dels seus aspectes culturals i històrics més importants. Si vols introduir-te a l’euskera de manera pausada i divertida, aquest és el teu taller. Enguany hi haurà un grup de continuïtat del nivell que es va iniciar l’any passat, però també es formarà un grup nou perquè puguis començar des de zero i sense excuses!

L’Ibai Gomez és basc i fa cinc anys que viu a Banyoles. Va cursar estudis d’enginyeria a Mondron Unibertsitatea i ha estat treballant en l'àmbit del disseny industrial durant uns 10 anys. Veient que en aquests últims anys han augmentat les ganes d’aprendre euskera als Països Catalans, ha decidit aportar el seu gra de sorra impartint aquest taller.

Activitats relacionades

CATALÀ PER A CATALANOPARLANTS
B-E-N-V-I-N-G-U-T-S!
PARLA BÉ!
ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!
JAPONÈS
youkoso!
PARLA BÉ!