NATURART

Piu-piu, xiu-xiu!

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horari: Dissabte de 10 a 12 h* 

Preu: 15 € al mes (1 adult + 1 infant) · Infant extra: 15 €
Edat: Per famílies amb infants de 4 a 8 anys.
Places: 10 famílies
Lloc: es determinarà un espai natural per a cada sessió. Si la previsió meteorològica no permet fer la sessió, se suspendrà i no es cobrarà el rebut corresponent.

*Classe mensual. Consulta calendari.

És obligatori que en els tallers hi hagi un adult referent. Màxim 2 infants per adult.

IMPORTANT! Cal que la inscripció es faci amb les dades de l’infant i a l’apartat tutor posar-hi les de l’adult que participarà al taller.

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç. 

 

Compartir

Algú ha demanat una proposta familiar d'art, d'experimentació i de joc a la natura? Doncs... Les vostres peticions són ordres per al Cívic! Us presentem un espai creatiu de lliure circulació on els infants, acompanyats dels seus referents, gaudiran plegats de l'art del procés (i no del resultat), així com de propostes inspirades en diferents pedagogies actives com les següents: Montessori, Reggio Emilia, Waldorf, etc. Temps de qualitat en família a l'exterior que ens permetran tornar als inicis i gaudir d'espais inspiradors i lliures de creació i circulació, sense directrius ni judicis de valor, donant ales a la creativitat infantil, espontània i lliure... What else?

Dir Carolina Conde és dir Just4kids, un projecte itinerari que ofereix espais lúdics, de creació i segurs, per a infants, adolescents i famílies. Es tracta d'espais de creació, de joc i d'art que promouen la consciència envers el reciclatge i fomenten la cultura de dones artistes. La Carol fa temps que està vinculada al Cívic, ja que és la responsable dels casals artístics i dels projectes més atrevits del Minicívic. Té un compromís real amb els espais familiars i ofereix un oci de qualitat en família reivindicant els carrers i la natura com a espais inspiradors i idonis per crear i jugar. Si no us ho creieu, veniu-ho a comprovar!

Activitats relacionades
Actual
IOGA AERI I ACROBÀCIA
Nyic-nyec, nyic-nyec
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
Actual
MÚSICA LÚDICA
Tralarà! Tururut!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
Actual
ART DE PROCÉS
Creativitat i llibertat
MAINADA ACTIVA!