ART DE PROCÉS

Creativitat i llibertat

Inscriu-te

MAINADA ACTIVA!

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horaris: Dilluns de 17.15 a 18.15 h

Preu: 25 € al mes
Edat: de 7 a 12 anys 
Places: 8
Aula: Taller

Material no inclòs.

Pots consultar tota la informació general del curs 2022-23 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Compartir

L'«art de procés» se centra en el desenvolupament i en el transcurs de creació en comptes de centrar-se en el resultat final. Aquest procés es desenvoluparà en un espai de creació lliure de judicis i direccions en què, a través d'invitacions d'art, els infants tindran l'oportunitat d'experimentar i crear al seu ritme, seguint el seu propi instint i donant ales a la imaginació i a la creativitat. I com ho faran? Buscant la inspiració a través de diferents referents artístics, especialment referents del gran sector oblidat: les dones artistes. 

Dir Carolina Conde és dir Just4kids, un projecte itinerari que ofereix espais lúdics, de creació i segurs, per a infants, adolescents i famílies. Es tracta d'espais de creació, de joc i d'art que promouen la consciència envers el reciclatge i fomenten la cultura de dones artistes. La Carol fa temps que està vinculada al Cívic, ja que és la responsable dels casals artístics i dels projectes més atrevits del Minicívic. Té un compromís real amb els espais familiars i ofereix un oci de qualitat en família reivindicant els carrers i la natura com a espais inspiradors i idonis per crear i jugar. Si no us ho creieu, veniu-ho a comprovar!

Activitats relacionades
Actual
STREET DANCE HIP-HOP
Ritme i ball
MAINADA ACTIVA!
Actual
ESCALADA
Força i diversió
MAINADA ACTIVA!
Actual
NATURART
Piu-piu, xiu-xiu!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!