MOVIMENT CONSCIENT I IMPROVISACIÓ

Acció i silenci

Inscriu-te

Horari: Dissabte de 10 a 12 h
Preu: 30 € al mes / 85 € al trimestre
Places: 10
Lloc: Aula 1

Calendari del segon trimestre:

  • 18 de gener
  • 1, 15 i 29 de febrer
  • 7 i 21 de març

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Acció i silenci és un espai destinat a l’escolta i a l’expressió del cos. Si tens curiositat i interès en el moviment i en el desenvolupament de la teva consciència corporal, aquest és el teu taller! A través de pautes senzilles, et posaràs en moviment, aprendràs a escoltar el silenci, i generaràs accions creatives amb paisatges sonors de fons. Observaràs el teu propi moviment i el dels altres en un espai de trobada i respecte, tot entrenant el no judici i l’acceptació del que apareix a cada moment de la nostra pràctica. Deixa de pensar-t’ho tant i vine a provar-ho!

Tot i que l’Ariadna Sarrats es va formar en dansa clàssica, tradicional i contemporània, en els darrers anys s’ha especialitzat en la pràctica de la improvisació. El seu interès se centra en la construcció d’un cos present capaç de relacionar-se amb honestedat, claredat i horitzontalitat amb el món interior i exterior. A més, l’Ariadna col·labora amb altres artistes en la realització de projectes escènics i organitza tallers de moviment, paraula i pensament per a adults i adolescents.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR