EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

MOVIMENT CONSCIENT I IMPROVISACIÓ

Acció i silenci

Inscriu-te

Horari: Dissabte d’11 a 13 h
Preu: 30 € al mes / 85 € al trimestre
Places: 10
Lloc: Aula 1

Classe quinzenal. Calendari:
3 i 17 d'octubre
7 i 21 de novembre
5 i 19 de desembre

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Acció i silenci és un espai destinat a l’escolta i a l’expressió del cos. Si tens curiositat i interès en el moviment i en el desenvolupament de la teva consciència corporal, aquest és el teu taller! A través de pautes senzilles, et posaràs en moviment, aprendràs a escoltar el silenci, i generaràs accions creatives amb paisatges sonors de fons. Observaràs el teu propi moviment i el dels altres en un espai de trobada i respecte, tot entrenant el no judici i l’acceptació del que apareix a cada moment de la nostra pràctica. Deixa de pensar-t’ho tant i vine a provar-ho!

Tot i que l’Ariadna Sarrats es va formar en dansa clàssica, tradicional i contemporània, en els darrers anys s’ha especialitzat en la pràctica de la improvisació. El seu interès se centra en la construcció d’un cos present capaç de relacionar-se amb honestedat, claredat i horitzontalitat amb el món interior i exterior. A més, l’Ariadna col•labora amb altres artistes en la realització de projectes escènics i organitza tallers de moviment, paraula i pensament per a adults i adolescents.

Activitats relacionades

IOGA
Flexibilitat i benestar
CUIDA'T
TWERKING - BOOTY DANCE
Alliberació i atreviment
MOU-TE I BALLA!