MOVIMENT CONSCIENT I IMPROVISACIÓ

Acció i silenci

Inscriu-te

Horari: Dissabte d’11 a 13 h
Preu: 30 € al mes / 85 € al trimestre
Places: 10
Lloc: Aula 1

Classe quinzenal. Calendari:
3 i 17 d'octubre
7 i 21 de novembre
5 i 19 de desembre

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Acció i silenci és un espai destinat a l’escolta i a l’expressió del cos. Si tens curiositat i interès en el moviment i en el desenvolupament de la teva consciència corporal, aquest és el teu taller! A través de pautes senzilles, et posaràs en moviment, aprendràs a escoltar el silenci, i generaràs accions creatives amb paisatges sonors de fons. Observaràs el teu propi moviment i el dels altres en un espai de trobada i respecte, tot entrenant el no judici i l’acceptació del que apareix a cada moment de la nostra pràctica. Deixa de pensar-t’ho tant i vine a provar-ho!

Tot i que l’Ariadna Sarrats es va formar en dansa clàssica, tradicional i contemporània, en els darrers anys s’ha especialitzat en la pràctica de la improvisació. El seu interès se centra en la construcció d’un cos present capaç de relacionar-se amb honestedat, claredat i horitzontalitat amb el món interior i exterior. A més, l’Ariadna col•labora amb altres artistes en la realització de projectes escènics i organitza tallers de moviment, paraula i pensament per a adults i adolescents.

Activitats relacionades

IOGA
Flexibilitat i benestar
CUIDA'T
TWERKING - BOOTY DANCE
Alliberació i atreviment
MOU-TE I BALLA!