DANSA DEL VENTRE

Sensualitat i exotisme

Inscriu-te

Horaris:
Divendres de 18.30 a 19.30 h – Intermedi 
Divendres de 19.30 a 20.30 h - Iniciació
Preu: 26 € al mes / 74 € al trimestre
Places: 14 per grup
Lloc: Aula 1

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

La dansa del ventre suggereix força, desig i seducció. Potser seria hora de donar-te l’oportunitat de provar-la. Reforçaràs la teva autoestima i milloraràs aspectes de la teva salut sexual com ara els dolors menstruals, la incontinència o l’embaràs. Estudiaràs els moviments bàsics d’aquesta dansa i aprendràs a gaudir de la teva sexualitat d’una manera diferent. És una dansa elegant, harmoniosa i que transcendeix els sentits: és el llenguatge poètic del cos.

La Marta Muñoz és ballarina i professora de dansa del ventre des del 2005. Ha format part del Ballet de dansa oriental Munique Neith i ha estat membre fundadora de la companyia Almasaim. Des del 2010, la Mònica treballa a l’Associació Cultural Lluna Roja d’Olot, on fa classes de dansa del ventre i hi organitza espectacles. T’ajudarà a potenciar la teva feminitat i el teu erotisme.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR