PORTÉS ACROBÀTICS I VERTICALS

Inscriu-te

Sessions: 21 d'abril, 26 de maig i 16 de juny.
Horari: De 17 a 20 h.
Preu: 105 €

Es requereix un mínim de vuit participants.

Per aquest taller la matrícula és gratuïta.

Compartir

Curs dirigit a persones que volen iniciar-se al treball de les verticals i als portés acrobàtics i també per aquelles que ja tenen una experiència prèvia. Pel treball de portés acrobàtics no és necessari venir amb parella.

Verticals
Cada cos és diferent i cada recorregut personal també ho és, treballarem atenent les particularitats de cadascuna. L'objectiu és compartir teoria a través de la pràctica que ens ajudi a comprendre com trobar l'equilibri del nostre cos sobre les nostres mans; treballar amb el mínim d'esforç, entendre com col·locar-se per no provocar danys evitables, aprendre a treballar soles i amb ajuda i progressivament adherir propostes més complexes a la base tècnica central. Prendrem consciència de nosaltres mateixes i desarticularem si és necessari, hàbits apresos en experiències corporals passades per donar pas a noves o complementàries estructures corporals.

Portés Acrobàtics
Treballarem sobre els principis bàsics d'aquesta disciplina per entendre'n la dinàmica i veure com la traspassem al nostre cos. El col·lectiu serà la base de qualsevol exercici, obrint-nos així a totes les possibilitats que això ens dona, però també experimentaren el treball en parella i per descomptat la figura del cuidador/a. Treballarem sempre des del respecte, la cura i la confiança. No hi haurà rols assignats per ningú, cada persona podrà fer d'àgil, de base o de cuidador/a quan ho cregui oportú i el col·lectiu estarà allà per sostenir la seva decisió.

A càrrec de l'Alba Ramió i Güell, nascuda a Banyoles, artista de circ (2016) i educadora social (2013). Fa 7 que va començar a fer circ i alguns més que practica altres arts: com la dansa o el teatre. Actualment, treballa en projectes que es nodreixen tant del circ com de les arts vives com de l'educació o la pedagogia. Després de la seva formació a l'Escola de Circ Rogelio Rivel a Barcelona especialitzada en portés acrobàtics, va cocrear la companyia Capes (duo de mà a mà). El 2018 cofunda la companyia Ino Kollektiv (companyia francesa de portés acrobàtics en femení) amb la qual treballa en l'actualitat i de la qual porta la producció pedagògica i la distribució a Catalunya i a Espanya. Amb la companyia forma part d'un nou projecte de circ, cant i psicologia: Ekco. El 2021 neix Monodiàleg (nom provisional): la seva primera creació en solitari.