STREET DANCE HIP-HOP

Caràcter i potència

Inscriu-te

Horaris:
Dilluns de 20.30 a 22 h - (New Youngers)
Dimecres de 20.15 a 21.45 h - (Batz Mums & not)
Preu: 26 € al mes / 74 € al trimestre
Places: 12 per grup
Lloc: Aula 1

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Balles? Vine i demostra-ho. En aquest taller treballaràs passos bàsics de l’street dance i del hip-hop, i els incorporaràs a coreografies senzilles, animades i dinàmiques. Només necessites energia i ganes de divertir-te aprenent. A més, aquest any s’intentarà fer un grup amb aquelles persones que ja havien ballat al Centre Cívic anys enrere, per tal de crear coreografies noves recordant vells temps.

Coreògrafa i instructora de danses urbanes, la Betty Alcayde es va formar a Barcelona i a Los Ángeles. Actualment, és instructora de bodytrainer i directora tècnica d’esports per la Generalitat de Catalunya. Fa molt temps que està vinculada al Centre Cívic, on hi ofereix classes de hip-hop i, des de fa uns anys, també de Tot Dance. Busca gent amb moltes ganes de passar-ho bé. L’Elsa del Barrio és la professora de hip-hop. L’Elsa ha participat en múltiples competicions de ball i compta amb una bona experiència formativa. Aquest duet de professores... Promet!

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR