MÚSICA LÚDICA

Tralarà! Tururut!

Inscriu-te

Horari: Dijous de 17 a 18 h

Preu: 35 € al mes (1 adult + 1 infant) · Infant extra: 15 €
Edat: Per famílies amb infants de 4 a 8 anys.
Places: 7 famílies
Lloc: Sala polivalent

És obligatori que en els tallers hi hagi un adult referent. Màxim 2 infants per adult.

IMPORTANT! Cal que la inscripció es faci amb les dades de l’infant i a l’apartat tutor posar-hi les de l’adult que participarà al taller.

Pots consultar tota la informació general del curs 2022-23 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç. 

 

Compartir

La música no entra només per les orelles! La música entra per tots els racons del teu cos i s’hi queda per provocar-te emocions i reaccions que potser no esperaves. Sí! La música és emoció i l’emoció és essencial per a qualsevol aprenentatge. En les primeres etapes és interessant que la música s’ofereixi en forma d’experimentació i que tots els conceptes musicals passin pel cos i l’experiència en moviment. La imaginació, el joc i la cançó seran els ingredients essencials i principals d’aquest taller!

La Nunu és una apassionada de la veu. És músic, musicòloga i entrenadora vocal. El seu mètode d’ensenyament es basa en la utilització de diferents eines creatives i recursos per connectar i fer-vos connectar amb la música, siguin quines siguin les vostres característiques vocals. Perquè la música és viva i nosaltres hi som per viure-la!

Activitats relacionades

ART I ESTAMPACIÓ
Pom-Pom! Pim-Pam!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
IOGA AERI I ACROBÀCIA
Nyic-nyec, nyic-nyec
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
JOC I CRIANÇA
Nyicu-Nyicu, Muà-Muà
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!