MÚSICA LÚDICA

Tralarà! Tururut!

Inscriu-te

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE A LES 17 H

Horari: Dimarts de 17 a 18 h

Preu: 35 € al mes (1 adult + 1 infant) · Infant extra: 15 €
Edat: Per famílies amb infants de 4 a 8 anys.
Places: 10 famílies
Lloc: Sala polivalent

És obligatori que en els tallers hi hagi un adult referent. Màxim 2 infants per adult.

IMPORTANT! Cal que la inscripció es faci amb les dades de l’infant i a l’apartat tutor posar-hi les de l’adult que participarà al taller.

Pots consultar tota la informació general del curs 2023-24 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç. 

 

Compartir

La música no entra només per les orelles! La música entra per tots els racons del teu cos i s’hi queda per provocar-te emocions i reaccions que potser no esperaves. Sí! La música és emoció i l’emoció és essencial per a qualsevol aprenentatge. En les primeres etapes és interessant que la música s’ofereixi en forma d’experimentació i que tots els conceptes musicals passin pel cos i l’experiència en moviment. La imaginació, el joc i la cançó seran els ingredients essencials i principals d’aquest taller!

Poeta, escriptor, productor musical i músic. En Marc toca el piano, la guitarra, tota mena d'instruments de percussió i, a més a més, canta! I això encara no és tot!, perquè també és tallerista i profe de música, de teatre i de circ a diferents escoles i centres cívics. Amb l'Erikotropiko van crear el grup de rumba El cigarrito de después i, de fet, en Marc en va formar part com a pianista fins a l'any 2020. El seu camí com a animador sociocultural i director de lleure ja compta amb més de 15 anys d'experiència i és el que l'ha portat a crear el grup de música familiar i participativa La Dona del Sac amb el seu germà bessó, l'Eloi. I, per si us ha semblat poca cosa, també és cofundador del projecte Refugi de Músics, un viver de talent musical emergent que empodera i dona suport a adolescents i joves artistes. Al·lucinant, oi?

Activitats relacionades
Actual
EUFÒRIA
Cant i empoderament
TEENS
Actual
IOGA AERI I ACROBÀCIA
Nyic-nyec, nyic-nyec
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
Actual
NATURART
Piu-piu, xiu-xiu!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!