ART I ESTAMPACIÓ

Pom-Pom! Pim-Pam!

Inscriu-te

Horari: Dilluns de 17 a 18 h

Preu: 35 € al mes (1 adult + 1 infant) · Infant extra: 15 €
Edat: Per famílies amb infants de 4 a 8 anys.
Places: 7 famílies
Lloc: Taller

És obligatori que en els tallers hi hagi un adult referent. Màxim 2 infants per adult.

IMPORTANT! Cal que la inscripció es faci amb les dades de l’infant i a l’apartat tutor posar-hi les de l’adult que participarà al taller.

Pots consultar tota la informació general del curs 2022-23 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç. 

 

Compartir

L’estampació és una tècnica molt antiga que permet transferir i reproduir imatges sobre diferents superfícies, com el paper i la tela. En aquest taller aprendreu quins són els materials i els processos de l’estampació, dissenyareu i creareu els vostres propis segells amb goma eva i materials reciclats i, alhora, explorareu les possibilitats que ofereixen objectes, aliments quotidians i materials reciclats com a eines creatives. Posareu en pràctica diferents exercicis d’estampació sobre paper, individuals i col·lectius, per mitjà de jocs basats en la imaginació i l’experimentació i aprendreu les nocions bàsiques perquè pugueu desenvolupar la vostra expressió personal! Som-hi, no?

Entre l'exterior i l'interior, la creació i la pedagogia, la dona i la natura: la Mailen Navas desprèn l’espontaneïtat pròpia d’una artista curiosa i d’una mirada exploradora. Juga amb diferents registres i materials –il·lustració, gravat i muralisme–, sempre amb la inquietud de sortir del taller i compartir l’art. Va aterrar a Girona fa tres anys, provinent de Buenos Aires, on s'havia format com a professora d'Arts Visuals i havia iniciat recorregut en l'àmbit de la docència artística. El component educacional i social l'acompanya des dels seus inicis i encara avui busca integrar l'art en l'entorn educatiu en la infància, en els adults i en la comunitat on conviu. La Mailen és una apassionada de l’estampació i sabrà com fer-vos enganxar a tot aquest món!

Activitats relacionades

IOGA AERI I ACROBÀCIA
Nyic-nyec, nyic-nyec
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
MÚSICA LÚDICA
Tralarà! Tururut!
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!
JOC I CRIANÇA
Nyicu-Nyicu, Muà-Muà
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!